Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 6 Mayıs 2015

ETCC'de Türkler'in ayak sesleri

Borusan Otomotiv Motorsport ve Ülkü Motorsport pilotları Avrupa Binek Otomobiller Kupası'nda (ETCC) ülkemizi başarı ile temsil ederek büyük ilgi gördü. Macaristan'ın Hungaroring Pisti'nde gerçekleşen ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışta, Aytaç Biter TC2T kategorisinde her iki yarışta da ikinci olarak önemli puanlar kazandı. TC2T sınıfında yarışan bir diğer Türk pilotu Ümit Ülkü, sıralama turlarında ikinci zamanı yaparak ilk ETCC tecrübesine hızlı bir başlangıç yapmayı başardı. İlk yarışta yaşanan bir temas sonucu pite girerek zaman kaybeden Ülkü 4'üncülüğe gerilerken, Galip Atar ise TC2T sınıfında üçüncü sırada finiş gördü. Ümit Ülkü ise ikinci yarışı üçüncü sırada tamamlarken, Galip Atar dördüncülükte yer aldı. TC2 sınıfında mücadele eden diğer bir Türk sporcu İbrahim Okyay ise startla birlikte üst sıralara tırmanarak grup liderliğini ele geçirmeyi başarsa da, yarışı klasmanda 4'üncü sırada gördü. Bundan sonraki yarışlar Mayıs sonu ve Haziran başında İtalya ve Belçika'da olacak. Bu yarışmaların da çok büyük bir çekişmeye ve heyecana sahip olması bekleniyor. Orada da kimin şampiyon olacağını herkes gibi bizler
de merakla bekleyeceğiz.

TIRMANMADA BÜYÜK HEYECAN

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 2'nci ayağı bu hafta sonu Şile-Ağva parkurunda gerçekleşecek. Bu yarışa çok sayıda sporcunun katılacağı bildirildi.

ZAFERE ÖZSOY&YAĞCI EKİBİ ULAŞTI

2015 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın ikinci yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından 20 araç ve 40 sporcunun katılımı ile Samsun'da gerçekleştirildi. Şampiyonada sezonun bu ikinci yarışı Jeep Wrangler ile yarışan Denizli'den Kenan Özsoy-Ozan Yağcı ekibinin zaferi ile bitti.

OTOKROS'TA DEV ŞÖLEN

Mahalli 9 Eylül Otokros Kupası'nın ilk ayağı pazar günü Aydın Menderes Otokros Parkuru'nda gerçekleştirilecek. Toprak ve beton zeminli parkurdaki yarış 5 tur üzerinden 4 kategoride gerçekleştirilecek.