Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 30 Ocak 2015

Canavarlar istanbul'da

İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF) 2014 sezonunda dereceye giren sporcularına düzenlediği bir gala yemeği ile ödüllerini verdi. Başkan Yardımcısı Arda Gürayman'ın açılış konuşması ile başlayan geceye katılan davetliler, ödül alan sporculara büyük ilgi gösterdi. Geçen sezon Huma Oto Kupası'nda birinciliği Adnan Ofluoğlu-Emirhan Kutlu almıştı. İkinci ve üçüncü sırada ise Kubilay Tüfekçi- Tarık Gökbay ile Hüseyin Afşar- Uğur Kalaycı/ Ahmet Çepni yer aldı. İSOFF Challenge'de ise birinci olarak kupayı alan ekip İlyas- Mert Tahincioğlu kardeşler oldu. Onları Ali İşeri ve Berk İşeri ile Ahmet Tınkır-Rafet Yılmaz ekipleri izledi.Geceye spor dünyasından birçok ünlü kişi de katıldı. Ödüllerini alan sporculara davetliler büyük bir ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Gece görkemli törenden sonra son buldu.

OGIER 1.'LİKLE BAŞLADI
13 ayaktan oluşan Dünya Ralli Şampiyonası Monte Carlo'dan start aldı. WRC'nin bu ilk ayağında birincilik geçen yılın şampiyonu Sebastian Ogier'e giderken onu Latvala izledi

VOLKICAR ÇİZME'DE YARIŞACAK
ÜRETİMİNE 2011 yılında başlanan ve bugüne kadar 107 adet üretilen Türk yarış otomobili Volkicar'lar artık İtalya'da da piste çıkacak. İtalyanlar'ın ilk etapta aldığı 2 araç İtalya'da yarışlara katılacak. Volkicar üreticisi Volkan Işık, "Otomobil sporunda bir marka oluşturuyoruz" diye konuştu.

CANAVARLAR İSTANBUL'DA

TÜM yaş grubunun ilgisini çeken Monster Hot Wheels yani Canavar Arabalar ilk kez İstanbul'a geldi. Canavar arabalar bu hafta sonu Sinan Erdem Spor Salonu'nda hizmete çıkacak. Gösteriye Simin Bıçakçıoğlu da katılacak.