Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 2 Aralık 2015

İzmir'de en hızlılar kapıştı!

Türkiye Pist Şampiyonası ve TOSFED Pist Kupası'nın 4'üncü yarışları 18 sporcunun katılımı ile 2 gün İzmir Park Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi. Türkiye'nin en hızlı pilotlarının kapıştığı iki günlük öçetin mücadele, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. 2 yarış üzerinden gerçekleştirilen Tosfed Pist Kupası'nda K1'de Uygar Birgili ilk sırada, Mehmet Yeğen de ikinci sırada yer aldı. Genç pilotların mücadele ettiği K2'de Ümit Erdem birinciliği, Cem Burak Çelik de ikinciliği kazandı. K3'te Ahmet Mutlubaş birinciliğe uzanırken, Süleyman Sırrı Kolot da ikinci sırada finiş gördü. İkinci gün ikişer yarış üzerinden koşulan Türkiye Pist Şampiyonası'nda ise çekişme çok büyüktü. Maxi Grup ilk yarışında Ülkü Motorsport'tan Ümit Ülkü birinci olurken onu takım arkadaşları Galip Atar ve Ali Özerinç izledi. Günün ikinci yarışında Ümit Ülkü mekanik arızadan dolayı yarışa veda etti. Bu yaruışta sıralama; Bilal Saygılı, Ahmet Mutlubaş ve Ali Özerinç şeklinde oldu. 5 soporcunun katıldığı Supet Grup'ta 20 turluk 2 yarışta Ümit Ülkü birinci, Galip Atar ikinci ve Muhammed Ali Ülkü de üçüncü oldu. Finaller Kasım sonunda olacak.

V2'DE YILDIRIM ZAFERİ
Yerli yarış otomobili Volkicar'la düzenlenen, Türkiye'nin amatörlere yönelik en başarılı yarışı V2 Challenge, 17 pilotun katılımı ike Körfez Pisti'nde oldu. Yarışı Ali Yıldırım kazandı. Genel klasmanda liderlikte Serhan Kayalar yer alıyor.

SOFUOĞLU'NA YENİ SPONSOR
İntegral Menkul Değerler, Dünya Şampiyonu Milli Motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'na sponsor oldu. 2007, 2010 ve 2012'de elde ettiği şampiyonluğa bu yıl da bir yenisini ekleyen Sofuoğlu, bu sponsorluk anlaşmasından sonra hedefinin gelecek yıl da şampiyon olmak olduğunu açıkladı.

TOSFED'DE BÜYÜK ÇEKİŞME
2015 Tosfed Rallikros Kupası'nda sezonun son 2 yarışı, İznik Gölü kenarında Orhangazi Rallikros Parkuru'nda gerçekleştirildi. 3 ayrı kategoride İstanbul, Ankara, Bursa, Muğla ve KKTC'den toplam 12 sporcu mücadele etti.