Tarihi 14 Eylül 2017

Avrupa elçileri!..

Ülkemizdeki tüm Avrupalı elçilere sesleniyorum. Aşağıdaki yazıyı tercüme edip ülkenize geçin. Ya da yatın uyuyun!
Keyfiniz bilir. Alman Der Spiegel son sayısında ilginç bir habere imza attı. Ülkedeki FETÖ'cüler PKK ile işbirliği yaparak önemli Alman isimlere suikast yapacak, olay Türk istihbaratı MİT'in üzerine yıkılacaktı.
FETÖ planlayıcı, PKK tetikçi, MİT iftiraya maruz kalmış kurban olacaktı.
Adamlar daha yeni tanışıyorlar KUMPASÇILARIN EFENDİSİ FETÖ ile...
Henüz PKK'nın da gerçek yüzünü görmediler. Ve kafayı yedikleri bir durum da var. Ya FETÖ'cü olduğunu söyleyerek iltica edenler arasında MİT elemanları da varsa? Aynı soru işaretleri CIA ve MI6 için de geçerli. Bu yüzden FETÖ'cüleri bu üç istihbarat örgütü adım adım takip ediyor.
Avrupa için en büyük sorun Amerika...
Başkan Trump'ın, AB lideri Merkel'i Beyazsaray'da nasıl aşağıladığına tüm dünya şahit oldu. Gıklarını çıkaramadı Almanlar, aşağılanmayı adeta yuttular. Derin Amerika'yı tamamen eline alıp yönetenler askerler. Artık tek patron Pentagon... Hem FETÖ hem de PKK Avrupa'da cirit atıyor.
İki terör örgütünün de komutanı Amerikalı Generaller. Ve o Amerika "Dünyaya sadece dolar hakim olacak" diyor.
Euro'yu yeryüzünden sileceğini açık açık ilan ediyor. Çünkü Amerika'nın yaşaması AB'nin dağılmasına bağlı. Hal böyle olunca Pentagon komutasındaki FETÖ ve PKK'nın birgün Avrupa'yı fena halde karıştıracağı artık asla hayal değil. Sadece bu mu peki?
Kesinlikle hayır... Avrupa Güvenlik Konseyi ve BM birer rapor yayınladı. Tam 30 bin DEAŞ üyesinin şu anda boşta olduğu ve ülkelerine döndüğü açılandı. Bunlardan 9 bini Uzakdoğu'dan... 8 BİN DEAŞ üyesi Avrupa'da... 6 bini Tunus ve 3 bini Suudi Arabistan'da... Sadece Belçika ve Fransa sokaklarında 1500 DEAŞ üyesinin dolaşıp Şanzelize'de kahve içtiği açıklandı. Yani BİNLERCE CANLI BOMBA elini kolunu sallayarak Avrupa başkentlerinde turluyor.
DEAŞ'ın da tıpkı FETÖ ve PKK gibi CIA kontrolünde olduğunu ABD Başkanı Trump açıkladı. Sağolsun "Obama kurdu" dedi.
Adam başkan, tabii bilecek, artık CIA ona bağlı... Bu terör örgütlerinin birleştirildiği bir ortamda Avrupa'da neler olabileceğini hayal bile edemezsiniz. Cumhurbaşkanı Erdoğan boşuna söylemiyor "Avrupa teröristleri ağırlamaya devam ederse bir gün gelir o terör onları vurur" diye.
Sokaklarında canlı bombaları gezdirirsen, bir gün gelir cansız bedenler arasında dolaşmaya başlarsın. Dünyada gerilim tavan yapıyor, savaş tamtamları çalıyor, istihbarat örgütleri ülkelerini çıkarları uğuruna terör örgütleri ile peş peşe operasyon çekiyor. Böyle bir ortamda aslında terörün merkezi Pentagon ve CIA oldu. Artık adamlar açıktan göstere göstere teröristlere TIR'larla silah taşıyor, Amerikan bayrağı altında gezdirip tanklarına bindiriyor. Avrupa'yı çökertmekte kararlı bir Amerika'nın emrindeki teröristleri başta Almanya olmak üzere tüm AB ülkelerinin ağırlaması yeryüzünün en APTAL icraatı olarak karşımıza çıkıyor. Amerika bugün can çekişiyor. Çin, Japonya, Arap ülkeleri olmak üzere hemen her devletin bu ülkeden satın aldığı tahvil-hisse senedi, gayrı-menkul ve Amerikan bankalarına yatırdığı paralar demoklasin kılıcı gibi tepesinde duruyor.
Trilyonlarca doların bu ülkeden sahiplerince çekildiğini düşünün... ABD Titanik'e dönerek batacak. FİX THE DEBT adında bir düşünce kuruluşu var Amerika'da... Kongreye raporlar hazırlıyor. Önceki gün "S.O.S" diye bağıran bir raporu kongreye sundu. O raporda "Amerika'nın toplam borcu tam 20 TRİLYON DOLAR... Eğer önlem alınmazsa kısa sürede 30 TRİLYON DOLARA çıkacak. Durum FELAKET" yazıyor. Ayrıca bugüne kadar gelen tüm Amerikan yönetimleri, zengin ailelerin ortak olduğu Amerikan Merkez Bankası'ndan borç alarak ayakta durabiliyordu. Yani bankalara olan trilyonlarca dolar faiz borcu da Amerika'yı gırtlağına kadar sarmış durumda.
Hal böyle olunca denize düşen ve terörist yılanına sarılan bir ABD çıkıyor karşımıza.
PARA için daha çok savaşacaklar... Dünyayı daha büyük gerilimler bekliyor. Euro ile dolara kafa tutmaya kalkan Avrupa terör saldırıları ile daha fazla sarsılacak. ABD'nin emrindeki 8 bin DEAŞ'lı canlı bomba, Pentagon'dan generallerin yönettiği PKK ve lideri Pensilvanya'da ağırlanan FETÖ şu anda Avrupa'da yuvalanarak PENTAGON ve CIA adına üs kuruyor. Trump'ın göstere göstere aşağıladığı APTAL Avrupa AHMAKLIĞININ geldiği noktayı yakında görecek. Canlı bomba ile yatan bir gün cansız kalkar... Tatlı rüyalar!