Tarihi 31 Ağustos 2017

Dananın kuyruğu

O bir Amerikan deniz yarbayıydı.
Washington tüm dünyaya "Sakın İran'la iş yapmayın. Ambargo uyguluyorum. İran'la iş yapan karşısında beni bulur" diyordu. İşte o dönemde bu Amerikalı deniz yarbayı gitti İran'a yasadışı yollardan silah sattı. Onun adı yarbay Oliver North'du... İran'dan kazandığı parayı Panama'daki iç savaşa harcıyordu. Olay medyaya düşünce Amerika ayağa kalktı. Yarbay Oliver North tutuklandı ve yargılanarak hapse mahkum edildi. Ancak bazı eller devreye girip onu dışarı çıkardı.
Hatta daha da ileri gidip "ULUSAL KAHRAMAN" ilan edilmesini sağladı.
İşte Yarbay North'u yasadışı işlerden Ulusal kahraman ünvanına taşıyan isimlerden biri de DANA ROHRABACHER'di. Afganistan'da CIA'nın düzenlediği operasyonlarda o dönem bir numaralı isimdi Rohrabacher. "DANA GARDNER" kod adıydı. Afganistan'daki tüm kirli CIA operasyonlarında DANA'nın en büyük yardımcısı Seddique Mateen'di.
Amerikalı gazeteci Daniel Hopsicker, CIA ajanları Seddique Mateen ile DANA Rohrabacher'in yanyana fotoğraflarını yayınladı. Altına da "İkisi de Afganistan'da CIA adına çalıştı" diye yazdı. Peki DANA Rohrabacher'in yardımcısı Seddique Mateen kimdi? Aslında hiç de yabancı bir isim değildi. Dünya onu son dönemde "Orlando'da girdiği barda 50 kişiyi öldüren ve DAEŞ militanı ilan edilen Omar Mateen'in babası" olarak tanıdı. Böylesine kirli isimlerle ilişkiler yumağı olan CIA'nın önemli ajanlarından DANA Rohrabacher sonrasında gitti Cumhuriyetçilerden aday olup Temsilciler Meclisi'ne girdi. Türk düşmanıydı, yıllarca Amerika'daki Ermeni Lobisi'nin bir numaralı destekçisi oldu, onlardan aldığı yalan ve iftiralarla dolu raporları sürekli kongreye taşıdı. İşte bu DANA, geçtiğimiz hafta da ABD'de Temsilciler Meclisi tarafından yeni bir rapor hazırlanmasını sağladı. O raporda Türkiye sert bir dille eleştiriliyor, Cumhurbaşkanı'mıza hakaretler yağdırılıyor, "Türkiye teröre yardım ediyor, İslamlaşıyor, can ve mal güvenliği yok" deniyordu. Hatta daha da ileri gidiliyor, yargıya saldırılıyor, 15 Temmuz'da 250 kişiyi öldürüp binlerce insanımızı yaralayan hainlere sahip çıkılıp mağdur gösteriliyorlardı. Rapor tam bir "FETÖ'yü aklama" raporuydu. Çünkü eski CIA ajanı ve kirli işler uzmanı DANA son 6 yıldır FETÖ ile yakın irtibattaydı.
Onlardan maaş alıyordu ve raporunda FETÖ ne diyorsa aynısını yazıyordu. FETÖ, DANA'nın seçim kampanyasındaki en büyük bağışçılardan biriydi. Parayı veren DANA'yı güdüyordu. Yıllardır ABD'deki en etkin Türkiye karşıtlarından birisi olan Ermeni Lobisi artık gündemde eskisi gibi yer almıyordu. Çünkü yeni gelişmeler ve bunun getirdiği taktik değişiklikleri vardı.
Ermeni lobisi ile Haçlı-Yahudi ittifakı NeoConların taktik değiştirmesinde en büyük faktör FETÖ'ydü. FETÖ gibi kullanışlı ve Türkiye'ye devamlı saldıran bir terör örgütü varken artık yorulmalarına, terlemelerine, zaman harcamalarına gerek yoktu. Soros bile tüm vakıfları ve destek verdiği düşünce kuruluşları aracılığı ile FETÖ'nün yalan ve iftiralarla dolu Türkiye düşmanı raporlarını sahipleniyor, işi bedavaya getiriyordu.
Bugün Amerikan medyasında yayınlanan tüm Türkiye karşıtı yayınlarda da hep FETÖ'nün büyük katkısı ortaya çıkıyordu.
Türkiye düşmanı ve Ankara'ya saldıran bilumum think-thank düşünce kuruluşlarına, yorumculara, uzmanlara da FETÖ alenen ve çeşitli kılıflar altında "Yasal!" katkıda bulunuyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da Türkiye düşmanlığı yapan Yeşiller Partisi eşbaşkanı Cem Özdemir'in Alman Meclisi'nde Ermeni lobisi ağzıyla kendi ülkesini soykırımla suçlamasını "Kanı bozukluk" olarak niteliyordu.
"Maalesef bu ülkede arada bir kanı bozuklar çıkıyor" diyordu. Şu anda Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenler işte bu "Kanı bozuklar"a tarihimizin en büyük sarılmalarından birini gerçekleştiriyor.
Yıllardır Amerika'da Ermeni Lobisi'nin en faal tetikçilerden biri olarak karşımıza çıkan Cumhuriyetçi milletvekili DANA gibi Türk düşmanlarının da FETÖ'ye sımsıkı sarılmaları bundandır. Dün 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladık. Bu vatan için kan ve can veren şehitlerimizi rahmetle andık. Onlar sayesinde bu ülkede nefes alıyoruz, onlar sayesinde çocuklarımız bu topraklarda yüzlerce yıl daha yaşayacak. DANA Rohrabacher gibi kirli CIA ajanlarına kendilerini kullandıranlar asla iflah olmayacak.. DANA'nın kuyruğuna takılanlar şunu bilmeli ki, artık Eski Türkiye yok...
Çünkü artık bu ülkede DANA'nın kuyruğu kopuyor, kanı bozuklar ayıklanıyor...