Tarihi 24 Mayıs 2017

Akrep

80 milyonun kalbinde taht kurdu Fenerbahçe Basketbol takımı.
O artık Avrupa'nın en büyüğüydü... Ne Barcelona ne Real Madrid ne de bir başkası... Bizim, bizden olan Fenerbahçe Eurolig'te "Avrupa'nın 1 numarası benim" diye haykırıyordu. Maçtan sonra herkes bir şeyler söyledi.
Ben Yardımcı Antrenör Erdem Can'ın sözlerine kilitlendim.
Neydi başarının sırrı?.. Bunu bir cümle ile açıkladı Erdem Can...
O bir cümle aslında binlerce sayfalık açılımı olan kelimeleri içeriyordu.
"Başarmak için hayal etmek lazım..." Müthiş bir anlatım, muazzam bir özetleme... Yıllarca spor müsabakalarında en geriden gittik...
Tesis, alt yapı, büyük düşünme, başarı için ne lazımsa hiçbirine kapımızı açmadık.
Ezik bir ülke olarak yaşatıldık. Koca bir imparatorluğu yıkanlar bu topraklardan çıkmamıştı. Bizi hem dışarıdan hem de içeriden işbirlikçilerle yönettiler. 2000'li yılların başlarına geldiğimizde bile birçok sporcumuz toprak sahalarda, çamurda boğuşuyordu. Bir çivi bile çaktırmadılar...
Başarıyı bırakın bunun hayalini kurdurmayı bile engelleyen sistemleri ile üzerimize çöktüler. Biz yenemezdik, kazanamazdık, hayallerimiz sadece bu dar alanda sınırlıydı... Dışarıya başımızı çıkarmayı bırakın, çevirmemiz bile yasaktı her alanda.
Ortadoğu'ya enerji hatlarına, Afrika'da bizleri bekleyen milyonlarca gönüldaşa, Asya'daki soydaşlarımıza gitmemizi engellediler.
Bugün geldiğimiz noktada 100 yıldır ilk defa kıtalararası HAYALLERE gidiyoruz.
Bastırılmış hayallerimizin peşinden koştukça da birçok alanda başarılar peşpeşe geliyor.
Ortaya çıkan GÜÇLÜ TÜRKİYE tablosu da, bizi taca atarak İslam coğrafyasını sömürenlerin hayallerini yıkıyor. O yüzden terörle geliyorlar, teröristlerden ordulara komutanlık edecek kadar sapkınlaşıyorlar.
Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi o besledikleri terör AKREBİ bir gün dönüp onları sokacak. Nitekim terör örgütlerine en iyi sızan ve kuran ülkelerden İngiltere'de bile bugün bombalar patlıyor, insanlar ölüyor. Terör destekçisi Avrupa'nın tüm başkentlerinde polislerin yanında artık askerler, komandolar da caddelerde geziyor. Korkuyu, endişeyi, paniği her geçen gün katlanarak büyüyen bir oranda hücrelerine kadar yaşıyorlar. Gittiler, terör örgütleri vasıtasıyla Suriye'yi paramparça yaptılar, plazalarda kadeh kaldırdılar. Şimdi o parçaladıkları Suriye'den yağan teröristleri kucaklama zorunluluğu ile karşı karşıyalar.
ABD Başkanı Trump "DEAŞ'ı Obama kurdu" diyor. Kurucu CIA eski Başkanı David Petraeus hala faal bir şekilde terör orduları dizayn işini tüm hızıyla sürdürüyor.
Suriye savuma bakanı bile "DEAŞ'ın içine ajanlarımız sızdı, artık örgütü istediğimiz gibi yönlendiriyoruz" diyebiliyor. İngiltere istihbaratı MI6 Başkanı çıkıp "DEAŞ'ın içinde adamlarımız var, her şey kontrol altında" diyerek adeta yönettiklerinin itirafını yapıyor. Ve 6 ay önce "Eğer bugün İngiltere'ye yapılacak terör saldırıları durdurulabiliyorsa bu DEAŞ'ın içinde olmamızdan kaynaklanıyor" diye hava atıyor. Ancak Akrep hava atmayı sevmez... Nitekim gelip Manchester'de İngiltere'yi vuruyor.
Zira dünya vicdan, hukuk, insan hakları ekseninden ve zıvanadan çıktı, terör ordularını maaşa bağlar hale geldi. Bugün Almanya'nın PKK'sı ve DEAŞ'ından tutun, Amerika'nın, İngiltere'nin, Rusya'nın, hatta Suriye'nin bile DEAŞ ve PKK'sı var. İngiltere Avrupa Birliği'nden çıkıyor ve bu kararını pekiştirmek için seçime gidiyor. Ayrıca birliği dağıtmak için el altından her şeyi deniyor. İşte bu noktada Almanya PKK'sı ve DEAŞ'ı devreye girip İngiltere'de bombalar patlatıp insanları öldürüyor. Peki İngiltere'nin PKK veya DEAŞ'ı boş mu duracak? Yarın İngiltere ile İskoçya ve İrlanda'yı karşı karşı karşıya getirmek ve Birleşik Krallığı dağıtmak için terör orduları kullanan Almanya'da da bombalar patlayacak...
Sonra bir diğerinde ve bir başka Avrupa ülkesinde... Bir gün belki İngiliz FETÖ'sü, Alman FETÖ'sü'ne karşı Berlin'i havaya uçurursa kimse şaşırmayacak. Teröristlerle ittifak yapanlar, besleyenler koynuna yılan sokanlar kim olursa olsun mutlaka AKREP zehirini tadacak... Nitekim yukarıda bahsettiğimiz ülkelerin hemen tamamında sırayla bombalar patlıyor ve bu durmayacak.
Tüm bu örgütleri "HAYALLERİMİZ" için bize karşı da kullananların canı fena halde yanacak. Katillerle aynı yatağa girenler YENİ TÜRKİYE karşısında kaybedecek. Eurolig'te yer alan ülkeler terörle batacak, "Hayalleri" ile büyüyen Türkiye uçacak... Manchester akrebi bunu gösteriyor!