Tarihi 8 Aralık 2016

Kasvet

Galatasaray lisesindeydi, okul değiştirip Robert Kolej'den mezun oldu. Paris'te Ecole des Sciences'i bitirdikten sonra Columbia Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. Rockfeller Vakfı bursuyla Londra ve Cambridge Üniversite'sinde öğrenim gördü. Ardından Bilecik'ten CHP milletvekili seçildi. Bayındırlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı yaptı. Defalarca CHP Genel Sekreterliği'ne seçildi. ABD'de Rockfeller Vakfı'nın üyesi oldu.
"Sung Myung Moon" tarikatının Türkiye ilişkileri için kolları sıvadı. Unificiation Church yani Birleşmiş Milletler Kilisesi'ni güçlendirmek için yoğun çaba harcadı. Onun adı Kasım Gülek'ti.
Üç dinden alıntılar yaparak yeni bir din kuran Moon Tarikatı ve CFR üyesi ABD Ankara Büyükelçisi Morton Abramowitz'i kasvetli günlerde FETÖ lideri ile tanıştıran oydu. CHP genel sekreteri Kasım Gülek'in FETÖ sevgisi öyle büyüdü ki, 1992'de liderini ilk kez ABD'ye götürdü. Pentagon'da albay rütbesiyle görev yapan Yahudi asıllı istihbaratçı baldızı Aylin Radomidi sayesinde üst düzey komutanlar ve Graham Fuller'e kadar uzanan listede CIA yöneticileri ile tanıştırdı. FETÖ liderine Pentagon ve CIA'da referans olan albay adına daha sonra Ayşe Kulin tarafından "Adı Aylin" diye yazılan kitap Türkiye'de best-seller oldu. İnanılmaz ilişkiler yumağı...
Pentagon'dan başlayıp CIA'ya uzanan ve Mason locaları ile buluşup, üç dini birleştiren Moon Tapınakçıları'nın Unifaction Church yani BM Kilisesi'nde final yapan bir FETÖ...
Ve o finali sağlayan Rockfeller Vakfı üyesi CHP Genel Sekreteri... Kasım Gülek hayatını kaybettiğinde cenaze namazını Cumhurbaşkanı Demirel ile aynı safta yer tutan FETÖ lideri kıldırıyordu. Moon tapınakçıları ve loca üyeleri de en arka uçta simsiyah kıyafetlerle ayakta dikiliyordu. 1 Eylül 1997'de FETÖ lideri Zaman gazetesine demeç veriyor ve şunları söylüyordu;
"ABD'de görüştüğüm insanlardan biri Ankara büyükelçisi Abramowitz'di. MÜŞTEREK DOSTUMUZ Kasım Gülek Bey vardı. Onun vasıtasıyla gıyaben onu tanıyorduk. Türkiye şimdiye kadar çok ölüm kalım krizlerine maruz kalmıştır. Bunu isterseniz bir kriz sayın ama Millet bunu aşar dedim. Hatta bu ses, imkanı varsa Beyazsaray'a, kongreye, Pentagon'a kadar götürülmeli dedim." Evet FETÖ de Türkiye'deki sıkıntıların ve kasvetli havaların tek çözüm yeri olarak Beyazsaray'la Pentagon'u gören ve haykıranlardandı.
1998'de Yeni Yüzyıl gazetesine röportaj veriyor ve "ABD sizinle ilgili referansı Kasım Gülek'ten mi aldı?" sorusuna bakın nasıl cevap veriyordu; "Kasım Gülek Bey'in baldızı (Pentagon'daki istihbaratçı albay) ABD'deydi. Yani Pentagon ile irtibatları vardı... Eğer kendisine değişik platformlardan, Beyazsaray'dan sormuşlarsa 'Bunlar nedir' diye, o da 'Endişe edilecek bir şey yoktur' demiştir, referans vermiştir." Sevgili Süleyman Yeşilyurt'un "Pensilvanya Cambazı" adlı kitabını okursanız daha fazlasıyla başınız dönecek.
Gelelim günümüze... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da halka FETÖCÜLER için "BURDA" çektiriyor, çok sayıda CHP'li ayağa kalkıyor, partiyi kasvet kaplıyordu. Kemal Bey ise "CHP'yi terör örgütleri ile ilişkilendiren şerefsizdir" diyor. Yıllarca CHP Genel Sekreterliği yapan Kasım Gülek, FETÖ'yü Pentagon ve CIA ile ilişkilendiren MİMAR oluyor. Kemal Bey'in Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ise çağrı yapıyor;
"Ağabeyim CHP'den FETÖCÜLERİ bir an önce temizlesin. Yoksa bu kirlilik onu götürecek. FETÖCÜLERE sahip çıkacağına CHP'ye sahip çıksın." Yani kardeş de kasvetli bir ilişkilendirme yapıyor. "Gülen ile hedefimiz aynı" diyen İshak Alaton da kitabında "CHP ile FETÖ'yü ben tanıştırdım" diyerek, o toplantıya gelen CHP'lileri isim isim sayarak ilişkilendiriyor. Kemal Bey'in danışmanı FETÖ ile ilişkilendirilerek gözaltına alınıyor.
Artvin'de seçimi kaybeden CHP'li belediye başkan adayı Dr. Emin Özgün "Gülen ile ittifak yaptığım için kaybettik" diyerek kasvetli ilişkiyi tepelere çıkarıyor. CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan "Birgün HDP ile birgün FETÖ ile kolkola" diye bağırıyor.
"Bir oraya bir buraya savruluyoruz.
BARDAK TAŞTI" diye haykırıyor. CHP'de ilişkiler yumağını zirveye çıkaranlar da vardı.
Onlar da haftasonu yayınlanacak Yazboz'a kalsın. Kemal Bey "Cumhuriyet Gazetesi ile FETÖ'yü ilişkilendiren de şerefsizdir" demişti. CHP milletvekili Mustafa Balbay ise FETÖ yüzünden Cumhuriyet'ten kovulduğunu söylemişti. Ortada bir tuhaflık var! Kasetle gelenlerin kasveti midir nedir! Anlayamadım.