Tarihi 24 Eylül 2016

Terör madencileri

FBI danışmanı Paul L.Williams Nisan ayında bir makale yazarak "CIA uzun yıllardır FETÖ'yü destekliyor" dedi.
CIA'nın uyuşturucudan elde ettiği paralarla dünyadaki FETÖ okullarına finansman yağdırdığını söylüyor. Makalesini bitirirken "Yazılarımı takibe devam edin, daha kötüsü gelmedi" diyor. 2.5 ay sonra dünyaya OKUL HİZMETİ verenler, Türkiye'de o okullardan seçtikleri öğrencilerle CIA'ya DARBE HİZMETİ veriyor. FBI ajanı Sibel Edmonds da "FETÖ okulları ajan kaynıyor" diyor. Hatta daha da ileri gidiyor "Dünyaya yayılmış tüm okullarda çalışanların yüzde 90'ı CIA 'ya çalışıyor" diyor.
"ABD tüm ülkelere bu okullar vasıtası ile giriyor. Neden böyle bir madeni kapatsın" diye ekliyor. Türkiye okulların kapatılması için mücadele veriyor. Aslında bu mücadele FETÖ okulları ile gibi gözükse de gerçek rakip CIA. Erdoğan hangi ülkeye gidip "Bu okulları kapatın" çağrısı yapsa, CIA ile karşı karşıya geliyor. Tıpkı terörist PKK'nın PYD'sine destek verdikleri gibi, FETÖ'CÜ teröristlerin okullarına da Viriginia eyaletindeki Langley'de merkezi bulunan CIA'dan destek yağıyor. Hatta CIA bu okulları kendi malıymış gibi görüyor. Türkiye'deki okullarda tezgaha düşürülen çocuklarla, polise, yargıya sızdılar.
Ordu'nun içinde terörist hücreler kurdular.
Zamanı gelince de CIA merkezinden düğmeye basıp, darbe girişiminde bulundular. Türkiye adamlar için ilk DENEME, TEST ETME merkeziydi. CIA, bu deneme girişimiyle neler yapılabileceğini gördü. Şimdi yeryüzüne yayılmış CIA ajanı kaynayan okullarla neler yapılabileceğini de vakıf durumdalar.
İştahla ve mutlulukla ağızlarının suyu akıyor. Gücü gören sadece ABD ve CIA değil. İngiltere ve istihbaratı MI 6'nın da salyaları akıyor. Nitekim Kraliçe'nin resmi devlet kanalı BBC işi gücü bırakmış, 10 ülkede FETÖ ülkelerini ziyaret etmiş, onu yayınlıyor. Anneleri, öğrencileri konuşturmuş. Bir duygusal konuşmalar, Aman Allah'ım... Bilim yuvaları imiş, AHLAK öğretiliyormuş, çocuklar bu okullar kapatılırsa ne yapacakmış! İngiliz devlet kanalı, FETÖ okullarına sahip çıkıyor, aklıyor, allıyor, pulluyor, öpüyor, kokluyor. İngiliz büyükelçi sağolsun darbe sonrası Hürriyet'e konuştu.
"Darbe girişiminde Londra yok ama Washington da yok" dedi. Bunun açılımı "Darbeyi Amerika ile ortak planladık" demekti. Bu o kadar bariz ki, yüzlerce insanı tanklarla, uçaklarla, helikopterlerle öldüren bir KATİL'i Washington Çiftlik Saray'da ağırlıyor.
Ortağı Londra da devletin yayın organından kanat gerip, başını okşuyor. 2500 dış saha ajanı olan İngiliz İstihbaratı da önceki gün 1000 yeni ajan alacağını duyurdu. Bunun neredeyse yarısı Ortadoğu'dan olacak.
Özellikle kadın ve etnik kökeni olanlar tercih edilecek. Etnik köken hassasiyeti...
Belli ki bölgeyi daha da karıştıracaklar.
Ve önceki gün The Economist'te ilginç bir haber. "Türk dizileri Ortadoğu'da yasaklansın. İzleyenlerin yuvaları dağılıyor" çağrısı yapıyorlar. Holywood filmlerindeki ahlaksızlık, İngiliz filmlerindeki şerefsizliklere kimsenin yetişemeyeceğini bile bile, bizimkilere sadece "Ortadoğu" yasağı istemek, bölgedeki TÜRK GÜCÜ rahatsızlığını kabak gibi ortaya dökmek demektir. NATO üyesi iki ülke, müttefikleri Türkiye'ye her türlü dümeni yapıyor. PKK açık açık "ABD ve İngiltere ile yakın diyalog içindeyiz" diyor. Suriye'deki PKK'lıların olduğu bölgeye hem Amerikan, hem de İngiliz bayrakları asılıyor. Londra'da sendikalar bile "PKK ile dayanışma" kampanyaları başlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD başkan yardımcısı Joe Biden'a önceki gün "Kobani'de terörist PYD için inen silah dolu 3 uçaktan haberiniz var " diyor. Joe Biden "Yok" diyor. Erdoğan "Benim haberim var" diyor. FETÖ'nün terörist olduğundan da haberi olmayan Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın bilgisizmiş ama ABD Genelkurmay Başkanı Dumford çıkıyor "PYD'ye silah yardımlarına devam edeceğiz" diyor. Hem de dünyada hiçbir ülkede olmayan silahları gönderiyorlar.
Joe Biden'in haberi yokmuş. Yalan, riya ve ikiyüzlülük ancak bu kadar olur. PYD'ye silah yağdıran Genelkurmay Başkanı Dumford da, darbe sonrası ABD'den ilk gelen olmuştu.
Genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar'a "Biz dostuz, her zaman birlikte teröre karşı mücadele edeceğiz" demişti. Şırnak'ta önceki gün PYD-YPG armalı Amerikan silahları yakalandı. Teröriste silah yağdır, o silahlarla Türk askeri öldürülsün, sonra çık "Biz dostuz" de. FETÖ teröristini çiftlik sarayda ağırla... İkiyüzlülüğün kitabı ancak böyle yazılabilir.