Tarihi 23 Ağustos 2016

Masadaki şeytan

ABD Başkan adayı Trump "DAEŞ terör örgütünü Obama yönetimi kurdu" dedi. Bunu boşuna söylemedi. Trump ayrıca Obama ile seçim yarışında değil.
Hillary Clinton ile kapışıyor, Obama'nın miadı doldu. Peki neden durup dururken böyle bir açıklama yaptı? Çünkü bu gerçeğin ta kendisi... CIA eski başkanı Petraeus tarafından, Ortadoğu'yu terörize ederek dizayn ve 25 yıllık planları gerçekleştirmek için DAEŞ kuruldu.
PKK da, DAEŞ de, Esad'ın yanında yer alan Hizbullah da ABD planlarına en derin duygularla hizmet eden bir terör sektörü haline geldi. İçinizde "Hizbullah'ın Amerika ile ilgisi ne" diyenler çıkabilir. Bekleyin ona da geleceğiz. Hadi gelin önce Afrika'da 52 ülkeyi sömüren Fransa'dan başlayalım.
Fransa'nın bu sömürü haritası Amerika'yı çıldırtıyor. Bu bir gerçek. Charlie Hebdo saldırısı, Paris'te Fransa-Almanya maçına saldırı, Paris'te gösteri merkezinde, cafelerde patlayan bombalar. Fransa'ya defalarca saldıran DAEŞ'in, kendisine karşı en büyük savaşı yürüttüğü imajını veren ABD'ye tek saldırısı yok. Hep Fransa ve Türkiye... DAEŞ Türkiye'de bomba patlattığında CIA Başkanı neden "Şükürler olsun bize hiç saldırmadılar" dedi acaba? Fransa'da gerçekleştirilen tüm DAEŞ saldırıları esnasında ABD Dışişleri Bakanı Kerry Paris'teydi.. Kerry Paris'e Eyfel Kulesi'ni görmeye gitmedi. Fransızlarla masaya oturmuş çatır çatır pazarlık yapıyordu. Yaklaşık 10 gün önce bir meslektaşımız köşesinde "Eyvah ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ve Dışişleri Bakanı Kerry geliyor" diyordu. Ardından da bakalım "DAEŞ bombaları ne zaman patlayacak? Bu adamlar ne zaman gelse bombalar patlıyor" diye ekliyordu. Adamlar Türkiye'ye Sultanahmet'i gezmeye gelmiyorlar. Türkiye Amerika'dan CIA'nın kadrolu elemanı FETÖ'yü istiyor. Çok zor durumdalar, darbenin ardındaki derin Amerika ve NEOCONLAR ifşa oldu.
İplikleri pazara çıktı. Onlar da Suriye'de PKK'ya kurdurmaya çalıştıkları terörist devletten tutun, Rusya ile yakınlaşmamıza ve Çin'le olan diyaloğumuza kadar bir çuval dosyayla geliyorlar. DAEŞ'in tek kurşun atmadan PKK'ya teslim ettiği ve Türkiye'nin de kırmızı çizgisi olan Münbiç'e kadar bir dünya pazarlık konusu var. Böyle bir ortamda Ankara'da kurulacak masaya geliyorlar. Gaziantep'teki katliama bu açıdan bakmak zorundayız. Uluslararası ilişkilerde kurulan masaları iyi bilen bir dostum "Gaziantep saldırısını yapanlara değil, bundan karlı çıkanlara bakmak lazım" diyordu. Karlı çıkanları ikiye ayırıyordu. ABD ile pazarlık masasına oturmamızdan rahatsız olan Rusya ve Çin de bunu yaptırmış olabilir.
Ve dahası en çok, masada elini güçlendirmek isteyen ABD'nin ve onun yavrusu İsrail'in işine yarayan bir saldırı var ortada. Irak'la başlayıp, Suriye'den tüm bölgeye dalga dalga yayılan ve CIA-MOSSAD işbirliği ile körüklenen mezhep savaşı yaşanıyor Ortadoğu'da. İran ve Suudi Arabistan da Yemen'de birbirini yiyor. ABD PKK ile açık açık kolkola girerek TERÖRİSTLERLE işbirliği yaptığını adeta dünyaya haykırıyor, bunu belgeliyor. PKK ile işbirliği yapan, DAEŞ'le de koklaşan ABD, FETÖ gibi katilleri de Pensilvanya'da ÇİFTLİK SARAY'da hamburger ile besler. PKK Marksist- Leninist ve ateist bir örgüt. Özgür Suriye Ordusu Sünni, DAEŞ vehhabi, Hizbullah Şii, Esad ordusu Alevi... Ve hepsi birbirine sokuluyor hemen burnumuzun dibinde.
Tüm Ortadoğu'daki mezhep savaşlarının adeta provası yapılıyor. Gaziantep'te saldırı için seçilen mahalle de çok manidar. Çünkü bu mahallede her kesimden insan yaşıyor.
Hadi gelin Ortadoğu'dan gelen bir ses kulak verelim: "Suriye krizi patlak verdiğinde Hizbullah, bu çatışmaya karşı olduğunu duyurmuştu. Ancak sonrasında İran'ın emriyle savaşmaya başladılar. Çok iyi biliyorlar ki, bu hareketle ŞEYTANIN tarafında yer aldılar. Müslümanın Müslümanı öldürmesi Cihat mı olur?" Bu sözler Hizbullah'ın ilk genel sektreteri Şeyh Subli Tufeyli'ye ait. Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada daha da ileri gitti ve "ABD-Rusya için ölenler şehit sayılmaz.
İsrail ile Hizbullah arasında da gizli bir ittifak var. İsrail'in rolü Hizbullah'ın arkasını KOLLAMAKTIR. İran'ın İsrail karşıtlığı tamamen bir YALANDIR, Tahran Tel Aviv'in hizmetindedir" dedi.
Bunu Hizbullah'ın genel sekreteri söylüyor.
OYUNLAR artık terör örgütleriyle kuruluyor.
Masalarda da terörün gölgesinde "BOMBA" tehditleriyle pazarlık yapılıyor. ABD Başkan yardımcısı Joe Biden geliyor, Antep'te bomba patladı. Bakalım Dışişleri Bakanı Kerry gelirken ne olacak?