Tarihi 13 Ağustos 2016

Takiyye ve hizmet

Şimdi Bir Zamanlar Amerika'ya gidiyoruz. Asansöre kalabalık bir Türk grubu biniyor. İçlerinde yazarlar, analistler, siyasiler var. Tam bir Amerika'yı sevenler kulübüne dönüşüyor o asansör.
4. katta duruyor. Yer ABD Dışişleri Bakanlığı... Zaman zaman bizimkileri çağırıp Türkiye'yi konuşuyorlar. Beyin jimnastiği yapıyorlar. Oluşacak ABD politikalarına "BİZİMKİLER"den katkı HİZMETİ alıyorlar.
O günkü TÜRK gruba "Dönemin Başbakanı Erbakan'ı çizelim mi çizmeyelim mi" diye soruyor ABD Dışişleri yetkilileri.
Bizim çocuklar gönüllü olarak tartışmaya başlıyor. ABDliler rapor tutuyor. Ve sonrasında Erbakan indiriliyor. Darbeler tarihimizde sistem hep bu. İndirirken bile soracak Türk Gönüllüler bulmakta zorlanmayan AKIL var karşımızda.
Tabii ki "BATININ HİZMETİNDEYİM" diye açık açık haykıran FETÖ gibi gönüllüyü de kullanacaklar. Tabii ki PKK gibi gönüllü hizmetçi terör ordusuna da Suriye'de komutanlık edip madalya takacaklar.
Başkan Obama geçen yıl "Dolmuşa gelip sorunlu bölgelere eskisi gibi asker göndermeyeceğiz"artık diyordu. Gönüllüler varken ne gerek vardı Amerikan askerlerinin ölmesine. Tüm bunları artık açık ve net olarak biliyoruz. Bizi öfkelendiren ve delirten Amerika'nın da takiyye yapması. Aynı FETÖCÜLER gibi. FETÖ öyle utanmaz ki, her şey ortadayken Fransız Le Mond'a yaptığı son açıklamasında "Hakkımdaki iddiaların 10'da biri kanıtlansın Türkiye'ye gideceğim" diye yemin etti. Yalan, riya ve TAKİYYE'nin Krallığını ilan etmiş bir FETÖ var karşımızda. Burada insanları öldürttüğü üniformalı teröristleri de FETÖ nasıl davranırsa aynını yapıyor. Mesela İ.Y'nin ifadeleri çıktı dün. Adam darbeye karışmış, şimdi itirafçı olmak için başvurmuş. Anlatıyor bir şeyler. İtirafçı olup, hapse girmekten belki de uzun vadede idamdan yırtacak aklınca.
"FETÖ mensuplarından birçok kişiyle görüştüm" diyor üniformalı terörist. Ama kimlerle görüştüğünü hatırlamıyormuş. Allah Allah... O kadar çok kişiyle görüşmüş ki fakat şu anda hiçbirinin adı gelmiyormuş aklına. Bir başka FETÖCÜ de itiraf yasından yararlanmak istiyor. "Bana İ. geldi, K. gitti" diyor. "İ" kim, "K" kimin nesidir o da hatırlamıyor. Allah Allah, bütün itirafçılarda bir hafıza tutulması patlak vermiş. Tuhaf bir durum. Beni en çok güldüren bir başka FETÖCÜ itirafçının verdiği ifade oldu. "Beni FETÖ İmamı evlendirdi" diyor. FETÖCÜ, FETÖCÜYE kız bulmuş, evlendirmiş, hayatının güzelliğini yapmış.
Bizim itirafçı "Vallahi beni evlendirenin adını hatırlayamıyorum" diyor. Hadi leyn!.. Yalanın ve takiyyenin bu kadarına da pes. Amerika'da yalan makinesine konsa patlatacak bir FETÖ var karşımızda. Onun peşinden gidenler de TAKİYYE makinesi olmuş adeta. Ancak CIA eğitiminden geçenler kendisini evlendirenin adını unutabilir.
Onun için ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elizabeth Trudeau hanımefendi "FETÖ'nün iade işlemleri aylar da sürebilir, yıllar da" diyor dün. Zaten Eylül'de seçim var.
20 Ocak'ta da yeni başkan kiliseye gidip törenle Başkanlığı devralacak. Salla gitsin...
20 Ocak'tan sonra koltuğa oturan düşünsün.
Adamlar, CIA'nın kefil olduğu ve darbe girişimine soktuğu elemanı niçin versinler?
Isparta'da yapılan operasyonda FETÖ'nün sohbet notları bulundu ve iddianameye girdi.
Ne diyor orada FETÖ; "Amerikalılarla kavga ederek yeryüzünde hizmet edemeyiz. Dünya Yahudilerin idaresine doğru gidiyor. Hizmet edeceksek bunlarla kavga ederek olmaz." "Kavga etmeyelim Hizmet verelim" diyor eleman. Böyle bir adamı alıp tepe tepe kullanırlar tabii ki. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price de önceki gün "Türkiye'nin güneydoğusundaki terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz.
15 Temmuz'da şiddet içerikli darbe girişimine maruz kalan müttefikimize sarsılmaz desteğimiz devam edecektir" diyor. Hem PKK'yı kınıyor, hem de FETÖCÜ darbeye karşı çıkıyor. Hem de PKK'nın Suriye'de komutanlığını yapıyor. Hem de FETÖ'yü hala saraylarda ağırlıyor. ABD'ninki de TAKİYYENİN ultra-mega yüzsüzlüğü sınıfına giriyor. Civciv mi yumurtadan çıktı, yumurta mı civcivden? Takiyye'yi FETÖ'mü ABD'den öğrendi yoksa ABD mi FETÖ'den.
Anlayamadım gitti. ABD DAEŞ'i vuruyor, DAEŞ ABD'yi hiç vurmuyor. Ebubekir El- Bağdadi gidip ABD'nin çökertmek istediği Fransa'yı vurarak HİZMET veriyor.. Bizim iki yıldır söylediğimizi de, Başkan adayı Donald Trump dün çıkıp haykırıyor; "DAEŞ'i Obama kurdu" diye... Adamlar DAEŞ'de bile takiyye yapıyorlar iyi mi? Ustalığa bak!