Tarihi 11 Ağustos 2016

PÖH

600 yıllık cihan imparatorluğunu yıkanlar, içimizden çıkan devletleri kan gölüne çevirdiler. Bizi de içeride kavgalarla, kısır tartışmalarla oyaladılar.
Ne zaman yerleştirdikleri raydan çıksak darbelerle gelmeye başladılar. Rahmetli Özal Cumhurbaşkanı olduğunda kürsüye çıkıyor "Çocukluğumuz Abdilhamid Han'a Kızıl Sultan yazan tarih kitaplarını okuyarak geçti" diyordu.
Abdülhamid Han zamanında Avrupa ve Amerika'daki Siyonist medya ağızbirliği ile "Kızıl Sultan" adını takıyordu bu ülkeden bir karış toprak vermeyen kahramana.
Ve yıkım gerçekleştikten sonra bizi daracık alana hapsedenler, asla bu ülkeden çıkmadı. Batı medyasında pişirilen argümanları tarih sayfalarımıza, eğitim sistemimize koydurdu. "Türklere 200 yıl kendi tarihlerine küfrettirecek bir devlet kurduk" diyen Devlet Başkanları çıktı ortaya. Halbuki Osmanlı İmparatorluğu'nun manevi kurucusu, Osmangazi'nin hocası Şeyh Edebali "Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez" diyordu. "Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini de unutmayasın" diye ekliyordu. Osmanlı'yı yıkan İngilizlerin Başbakan Chirchill ise "Dün ile bugün arasında kavga çıkarsa YARIN KAYBEDER" diyordu.
Bize yıllarca yarınlarımızı kaybettirmek için DÜNÜMÜZLE kavga çıkarttırarak yönettiler. Biz hep günlük, önümüze ne konursa onunla yaşıyor ve yaşatılıyorduk.
Bizi bize düşman ederek içeride tutanlar ise 25 yıllık hatta 50 yıllık planlarla geliyorlardı.
1960'larda Gladio'nun Türkiye temsilcisi ile gelip FETÖ'yü buluyorlar, ilkokul mezununu Vaizliğe taşıyorlardı. 1999'da APO'yu verirken 30 gün sonra FETÖ'yü alarak 17 yıl sonrasının hesabını yapıyorlardı. Son on yıldır tarihimiz ile barışırken hızla YARINLARA yatırım yapıyorduk. Hemen ruhunu CIA'ya satanları harekete geçirdiler. PKK teröristlerine Suriye'de silah yağdırıp, eğiten, kucak açan, koklayan, komutanlık yapan bir ABD CIA'sı vardı karşımızda. Pensilvanya'da ağırlayıp, besledikleri, kefil oldukları bir FETÖ de ellerlinden öpüyordu CIA'nın. Suriye'de PKK'yı sürdüler çıkarlarımıza... İçeride de FETÖ'nün ünifoma giymiş terörist sözde generallerini. ABD şu anda Terör orduları GENELKURMAY BAŞKANIDIR... CIA da terör orduları Genelkurmay karargahıdır.
FBI danışmanı Paul L.Williams geçtiğimiz 29 Nisan'da bir makale yazdı. "CIA uzun yıllardır Fethullah Gülen'i destekliyor." dedi, Amerikan istihbaratını yerden yere vurdu. "Evrensel hilafet, CIA desteğiyle Pensilvanya'dan mı çıkıyor" diye sordu.
"CIA üst düzey yöneticisi Graham Fuller niçin ilkokul mezunu Gülen'e üstün yetenekli diyor" sorgulamasını yaptı. Ve FBI danışmanı Williams daha da ileri gitti. "CIA bir dönem uyuşturucu kaçakçılığından elde ettiği paralarla Fethullah Gülen'i finanse etti" dedi.
Sistem hep aynıydı. Geçmişte Albay North örnekleri vardı. Yasadışı yollarla kazanılan paraları, Güney Amerika ülkesinde iç savaşa yatıran bir CIA elemanıydı Albay North. Graham Fuller 30 yıl öncesinin Albay North'dur. FBI danışmanı Williams "Gülen CIA'nın verdiği uyuşturucu paraları ile Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan gibi çok sayıda ülkede radikal okullar kurdu" diyor. Türk cumhuriyetlerini kontrol etmek için bir ana üsse ihtiyaç vardı. Williams 1999 yılından itibaren CIA'nın Gülen'i Türkiye'yi ana üs yapmak için harekete geçirdiğini ve orduya sistemli bir saldırı başlattığını belirtiyor.
Osmanlı'yı yıkan İngilizlerin Başbakanı Chirchill "Türkiye'ye sahip olan bölgeye sahip olur" diye boşuna söylemiyor. CIA Edirne'den Karsa kadar dünyanın en büyük Amerikan üssünü kurmak için, ruhunu satın aldığı FETÖ'yü kullandı. Tıpkı PKK'yı kullandığı gibi. Darbeye karışanlardan Pilot Yarbay İlkay Ateş adliyede verdiği ifadesinde "Darbeden iki gün önce dört albay ve yarbay ile buluştuk. 'Amerikalılar bu operayon hakkında ne düşünüyor' diye sordum. 'Bunları pek kimse sevmiyor, sıkıntı yok' cevabını aldım" diyor. Erdoğan bağımsızlık mücadelesi verdiği için sevemezlerdi tabii... Evet sıkıntı da yok...
Çünkü CIA'dan darbe için gerekli izni alan ONLARIN ÇOCUKLARI bunlar. FBI'dan Wiiliams öyle yazıyor makalesinde ve bakın 29 Nisan'da sonunu nasıl bitiriyor; "Yazılarımı takip etmeye devam edin. En kötüsü daha gelmedi." Ve 2.5 ay sonra en kötüsü geliyor; CIAmat DARBE girişimi! ABD Dışişleri Bakanı Kerry neden geç geliyormuş!
Hangi yüzle erken gelecek? Katil FETÖ'yü vermekte neden oyalamaya gittiklerini şimdi anladınız mı? Delilmiş... Pöh! Deliller FBI'da!