Tarihi 26 Temmuz 2016

Benjamin uşağı

Birkaç ay önce Michael Rubinler, Edelman, Abramowitz gibi Haçlı- Siyonizm ittifakının askerlerini yazmıştık.
CIA ile iç içe bu elemanlar ABD yönetimine "Türkiye'ye müdahele et, Erdoğan'ı indir" baskısı yapıyordu.
Darbenin ayak seslerini duyuruyorduk bu sütunlarda.
15 Temmuz'dan bir ay önce de başka alçaklığı teşhir ettik burada. CIA eski başkanı James Wolsey'in yönettiği Demokrasileri Koruma Vakfı "FDD" yönetim kurulunda üyesi John Peter Hannah, baronların fonladığı CFR'nin yayın organı Foreing Policy'de bir makale yazıyordu. Haziran ortasında yayınlanan makalede Hannah "Erdoğan ABD, Avrupa ve Ortadoğu çıkarları için tehlike oluşturuyor. Obama derhal müdahale etmeli" diyerek "DARBE" çağrısı yapıyordu. Darbeci Hannah'ın babası Shell'de yöneticiydi. CIA eski başkanından tutun, adı Demokrasileri Koruma Vakfı ve baronların fonladığı kurumların dergilerine kadar inanılmaz ilişkiler ağı... Ve Demokrasi Koruma Vakfı adına sığınmış darbeciler...
Bu vakfın yönetim kurulundaki bir üyenin kaleme aldığı "DARBE" çağrısı...
O darbe çağrısının yapıldığı CFR adlı Haçlı- Siyonist ittifakının dergisi Foreing Policy...
Ve o dergide 2008 yılında alkışlanan Fethullah Gülen. Evet yanlış duymadınız. Foreing Policy Dergisi terörist Fethullah Gülen'i 2008'de "Dünyanın en etkili 100 ENTELLEKTÜELİ arasında BİRİNCİ" seçip tüm dünyaya ilan etti. CIA yıllardır, bu aşağılık dergiler, kurumlar aracılığı ile Amerikan kamuoyunu darbeye hazırlayıp, Amerikan yönetimine baskı yapıyordu.
Peki sadece bu mu? Hayır... Karşımızda Amerika'da müthiş bir "DARBE" organizasyonuna giren ve bu uğurda FETÖ terör örgütüne ruhlarını satan sözüm ona demokrasi yoluyla seçilmişler de var. 15 Şubat 20016'da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'e ikisi Demokrat dördü Cumhuriyetçi olmak üzere altı senatör mektup yazıyor.



Darbe girişiminden tam 5 ay önce gönderilen o mektupta "Erdoğan radikalleşiyor. Üstelik Suriye'de bizim Kürtleri vuruyor. Amerikan yönetimi derhal müdahale etmeli" diyerek DARBE çağrısı yapıyor. Altısı da Amerika'da Haçlı-Siyonist ittifakı NEOCONLARIN en şahinleri olarak tanınıyor. .CIA'nın kamuoyu oluşturma maşaları, Siyonist-Haçlı ittifakı, sahtekar demokrat maskesi takan, ABDÜLFETTAH (Abdülfetö) SİSİLERİ alkışlayan CUNTACI AMERİKALI SENATÖRLER...
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın kimlere karşı mücadele ettiğini, FETÖ terör örgütünün ardında kimlerin olduğunu anlayın diye yazıyorum tüm bunları. ABD'nin darbe uzmanı Henry Barkey de çok ilginçtir 15 Temmuz'dan bir gün önce Türkiye'ye geliyor.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'e mektup yazan o alçak 6 Senatör de sadece darbe çağrısıyla yetinmiyor ve bakın mektuplarını nasıl bitiriyor; "Radikal Erdoğan'a karşı ABD yönetimi İslam alimi Fethullah Gülen'i DESTEKLEMELİ... Dinler arası diyalog yanlısı Fethullah Gülen kültürler arası ilişkilerin de mimarı. Türkiye'yi düzlüğe çıkaracak tek isim Fethullah Gülen'dir" 6 DARBECİ senatörün seçim kampanyalarına Fethullah Gülen'den milyonlarca dolar bağış yağıyor.
İçlerinden senatör Time Keine aynı zamanda Başkan adayı Hillary Clinton'un "Benim başkan yardımcım" diye kamuoyuna ilan ettiği isim. 6 senatöre, terörist Fethullah Gülen'in okunmuş-üflenmiş birer dolar gönderip göndermediği henüz bilinmiyor.
Bilinen tek gerçek FETÖ'nün, BENJAMİN'in dünya hakimiyeti aşkına HALKI öldürttüğü!.. ABD yönetimi DOLAR hakimiyeti için terörist orduları kurmuyor mu?