Tarihi 22 Eylül 2015

Büyük oyun, büyük tezgah

Bugün size Güneydoğu'dan bir Kürt vatandaşımızdan gelen mesajı aktaracağım. İşte yeni tezgahı anlatan o mesaj: "Bekir Bey, size, koalisyon güçleri tarafından, PKK'ya özel olarak oluşturulmuş güvenli bölgeyi anlatacağım. Bol bol silah yağdırılan PKK'nın en büyük kampında, nelere hazırlık yapıldığını anlatmak istiyorum... Yapılan hazırlıkların da Türkiye'yi, şu birbuçuk ayda yaşadıklarımızdan çok daha kötü günlere taşıma hazırlığı olduğunu biliyorum çünkü... Seçim sonuçlarını bekliyorlar. Çünkü onlar için Erdoğan'ın artık öyle yada böyle gitmesi gerekiyor...
Batı'nın sömürgeci çakalları nezdinde Erdoğan başka çare bırakmadı... Ülkeyi teslim etmiyor. Tek çözüm yolları taşeronları PKK'yı kullanmak. Hazırlıkları burnumuzun dibinde yapıyorlar... Şu an Türkiye'ye karşı yapılan bu hazırlığın merkezi KOBANİ... Artık Kandil yok, Kobani var... Koalisyon güçlerinin PKK için oluşturduğu güvenlikli bölgenin adıdır Kobani...Türkiye'ye yakın ve koruma altında... Türkiye'den insanlar rahatlıkla girip çıkıyor Kobani'ye... İşte bu giriş çıkışlar bu hazırlığın bir parçası... PKK Türkiye'den binlerce çocuk ve gencin Kobani'ye kendi isteğiyle geldiğini iddia ediyor... 2-3 ay sonra çocukları bırakıyorlar, neymiş 'Kendi isteğiyle geldi kendi isteğiyle de dönebilir'miş... Şu an PKK Kürtler üzerinde, Kobani her Kürt'ün bir fedakarlık yapmak ve gitmek zorunda olduğu yermiş algısını oluşturuyor.
Propaganda sonrası Kobani'ye gelen gençler, eğitimden geçiriliyor. Sonra da Türkiye'ye dönmek isteyenler ise özgürmüş... Kendi iradesiyle gelmiş... Yine kendi iradesiyle dönebiliyormuş. Bak Kandil falan hikaye önemli olan Kobani... Orda şu an resmen seçim sonrası Türkiye'de sokakları kan gölüne çevirecek militanlar yetiştiriyorlar... Halkın arasına girip, gelecek emri bekleyen militanlar... Hani Demirtaş demişti ya; 'Küdüs müslümanlar için ne kadar kutsalsa, benim içinde Kobani o kadar kutsal'...Kobani'yi o kadar kutsallaştırdılar ki... 'Her Kürt'üm diyeninin kesinlikle gücü yetiyorsa senede bir gün, gücü yetmiyorsa da ömründe bir kere ziyaret etmesi gerekiyor' diye propaganda yapıyorlar.
Zaten HDP tabanından olan ailelerin çocuklarını götürüyorlar. 'Ne var benim oğlum kahraman, benim oğlum da gitti Kobani'ye' diyerek tabanı savaşa hazırlıyorlar. Kobani'nin temizlenip PKK'ya verilmesi de bu hazırlığın bir parçasıydı.
Hatırlıyormusunuz? IŞİD Kobani'ye girdiğinde Demirtaş ne demişti; 'Biz Türkiye'ye gir Kobani'de savaş demiyoruz... Biz kapılarınızı açın yeter diyoruz... On binlerce genç onları tükürüğüyle boğmaya hazır' dememiş miydi? İşte binlerce insanı şimdi oraya sokmayı başardılar... Buradan Kobani'ye gidip gelenlerin hiç biri IŞİD'e karşı şavaşmış falan değil... PKK'yı eğiten ajanların tezgahından geçip Türkiye'ye dönüyorlar... Kobani birden PKK için müthiş bir insan kaynağı merkezi oldu...
Sağ olsun Kobani'yi koalisyon güçleri de kanatları altına aldı. Silah var, insan var, eğitecek binlerce ajan var. Suriye'den ölümden kaçan insanlara güvenli bölge kurulmamışken, PKK'ya Suriye'nin kuzeyinde özel olarak hazırlanmış güvenli bölge inşa ettiler. Hem içerden hem dışardan saldıracaklar... Kesinlikle güçlerinin yetmeyeceğini de iyi biliyorum.
Ama şunu da çok iyi biliyorum. Taşeron örgüt için insan hayatının hiç bir önemi olmadığıdır. Eğer dikkat ederseniz, son günlerde Türkiye'deki terör olaylarını gerçekleştiren teröristlerin hemen hepsi Kobani'de eğitim almıştır. Türkiye'nin artık Kobani'nin geleceğini belirlemesi gerekiyor. Bunu Türkiye yapmak zorunda.
Kobani'nin kaderini Almanya, Amerika veya İngiltere'nin belirlemesine ne olursa olsun müsaade edilmemeli.
Şu an Kobani Türkiye'de seçimden sonra yapılması planlanan iç savaşın hazırlık üssüdür. Kobani'yi öyle güzel sakladılar ki... Sanki oraya gidenlerin hepsi yardım için koşan cesur insanlarmış gibi gösterdiler. Oysa kendi seçtikleri çocuk ve gençleri götürüp orada gerekli eğitimi verdikten sonra tekrar geri gönderdiklerinde kimse bunlara terörist diyemiyor.. Tam tersine Kobani'de savaştı diye kahraman ilan ediliyorlar..."