Tarihi 30 Mayıs 2015

TIR'lattılar

Hep bir yerden gelecekler diye düşünüyordum. Ne de olsa seçimler vardı önümüzde. Bu topraklarda ne zaman sandıklar hazırlansa içeride ve dışarıda tüm KİRLİ İTTİFAKLAR harekete geçiyordu. Artık bu geleneksel bir hal almıştı. Nitekim yanıltmadılar bizi. Ardında Paralel medyanın olduğu ve ortakları arasında Aydın Doğan'ın da bulunduğu eski solcu gazete ile geldiler.
MİT TIR'larına operasyon yaptılar önce. Askerle önünü kestiler, içindeki istihbaratçı askerleri yerlere yatırıp dövdüler. Dünyada böyle bir olay yoktu. Suriye senin uçağını düşürüyordu.
Gidip Suriye askerine operasyon yapardın anlardık. Reyhanlı'da bomba patlatıp tam 53 VATANDAŞIMIZI öldürenler yakalandı. Adamlar bülbül gibi öttü "Biz Suriye İstihbaratı El-Muhaberata çalışıyoruz" diye. 53 vatandaşını öldüren Suriye istihbaratına operasyon yapıp onun askerlerini yere yatırıp tartaklayabilirdin.
Ama tuhaf şeyler oldu... Bir el, PARALEL bir ele operasyona yaptırdı. Türk askeri Türk askerini yerlere yatırdı. Böyle bir ihanet yoktu yeryüzünde. Tek amaçları vardı. Dünyaya "Türk askeri IŞİD terör örgütüne silah taşıyor" diye ilan edeceklerdi. Zaten Yahudi baronların gazeteleri o TIRLAR durdurulmadan önce papağan gibi ağız birliği etmişcesine Londra'da, New York'ta, Berlin'de yayın yapıyordu; "Türkiye IŞİD'e yardım ediyor" diye. Buna birilerinin delil bulması lazımdı. O görevi üstlenen ne CIA, ne MI6 ne de MOSSAD'dı. Nasılsa içeride PARALEL bir el vardı. Türk askerine karşı Türk askerini harekete geçirdiler.
Silahları doğrulttu Türk askeri Türk askerinin üzerine. Ve "Ah işte bulduk IŞİD'e silah götüren Türk askerleri" diye ilan etti paralel Türkler tüm dünyaya.
Türkiye "Türkmenlere giden yardım" olarak açıkladı olayı. "IŞİD'e asla silah göndermiyoruz" diyerek yalanladı. Ve Cumhuriyet gazetesi dün tam sayfa "İşte o silahlar" diyerek taarruza geçti birinci sayfadan. Savcılık fotoğrafların sahte olduğunu belirterek harekete geçti. İster sahte olsun, ister o TIR'larda silah olsun, bir ülke kendi kendini böylesine ihbar eder mi dünyaya? Yeryüzünde bizim gibi tuhaf, garip bir ülke yok. Bakın birkaç gün önce ABD'de Neoconların bir numaralı think-thank kurumlarından Washington Enstitütüsü bir rapor yayınladı. Seçimden AK Parti'nin yine birinci çıkacağını belirten o raporda "ABD yönetimi Türkiye'yi IŞİD ile mücadelede önemli bir bölgesel güç olarak görmek zorunda" diyordu. Adamlar okyanus ötesinden bizim IŞİD ile nasıl mücadele ettiğimizi biliyor...
Okyanus ötesinden talimat alan yerliler ise hala "IŞİD'e bizden silah gidiyor" diye avaz avaz bağırıyor. Bu ne garabet bir durum. Evet Türkiye Suriye topraklarındaki Türkmenlere tabii ki yardım edecektir. Evet Türkiye uçağını düşüren, Reyhanlı'da 53 VATANDAŞINI TOPRAĞA GÖMEN Suriye'ye "Ay şekerim olur böyle şeyler" demeyecektir. Bunun hesabını da soracaktır, operasyonunu da yapacaktır.
Barzani "Biz IŞİD'le savaşırken Türkiye bize silah gönderdi, ama açıklamamızı istemedi" şeklindeki sözleri taa EKİM 2014'te sarf etmiştir. "Çünkü IŞİD'in elinde 49 Türk rehine vardı" diye de eklemiştir.
Türkiye, 49 vatandaşı IŞİD'İn elindeyken bile Kuzey Irak'taki Kürtlere silah göndermiştir. Gönderilen silahların IŞİD'e karşı kullanıldığı biline biline, PARALEL değişime uğrayan gazete hala seçim öncesi ters oyunlara ve tezgahlara dalmıştır.
Kobani'den gelen yüzbinlerce Kürt'e kucak açıp IŞİD'den koruyan Türkiye'dir.
Peşmergelerin IŞİD ile savaşması için sınırından geçiren Türkiye'dir. Ama hala birileri kendi memleketini "Türkiye IŞİD'e silah gönderiyor" diye iftiralarla gammazlama yoluna giderek bu ülkeye ihanet etmektedir.
Türkiye Özgür Suriye Ordusu'nu desteklemektedir. Bugün Suriye'de en büyük toprağa IŞİD hakimdir. Ve eğer Türkiye'yi oturdukları yerden yalanlarla gammazlamayı marifet sayanlar gazeteciyse gidip Özgür Suriye Ordusu komutanları ile röportaj yapmalıdır. ÖSO komutanlarının nasıl "Bize en büyük zarar ve kaybı IŞİD veriyor" diyerek gözyaşlarına şahit olmalıdır. Ama maalesef bu ülkede bazıları, dışarıya karşı içeride YALANCI ŞAHİTLİĞİ seçmiştir.
Tarih onları affetmeyecek ve yargılayacaktır. 80 milyon buna şahittir.