Tarihi 22 Mayıs 2015

Allak bullak

Yunanistan'ın anası İngiltere'dir.
Babası ise Almanya'dır. Karnını doyurmak için yıllardır babası Berlin'den PARA alır.
Parayı veren de düdüğü çalar. Almanya ile İngiltere arasında bir evlilik yoktur. Bu nedenle yavruları Yunanistan gayr-ı meşrudur.
Yıllarca İngiltere tarafından kullanılmıştır Atina.
İşi gücü bırakmış, bacak kadar boyu ile Türkiye'ye kafa tutmuştur. Hal böyle olunca da "FOTOĞRAFIN ARKASI"nı göremeyecek kadar yetersiz olan anlı şanlı PROFlarımız üniversitelerde yıllarca "En büyük düşmanımız Yunanistan" diye ders okutmuştur. Batı sınırımızda "Eyvah Yunanistan", doğu sınırında ise "Eyvah İran olacağız" masalları ile uyutulmuştur bu ülke yıllarca. Dibimizdeki Yunanistan ve İran korkusu ile sınırlarımızın dışına çıkamaz hale getirilip, içeride birbirimiz ile uğraşmamız sağlanmıştır. Yunanistan'ı yıllar önce İzmir'e çıkaran, ANASI İngiltere'dir.
Biz onlarla Ege'de boğuşurken, İngilizler tek mermi atmadan girdikleri İstanbul'u işgal etmişlerdir. Onun içindir Atina'nın anası ve babasından gelen talimatla yıllarca DHKP-C terör örgütü, Yunanistan'da silahlı eğitim kampı kurmuştur. Pire limanından dört saatlik uzakta, dağlarda silahlı talimlar yaptırarak terörist yetiştirmiştir. Alman ve İngiliz istihbaratı yıllarca bu örgütü Avrupa sınırları içinde koruyup kollamıştır.
Liderlerini, Sabancı'nın katilini asla bize vermemiştir. Hatta Avrupa sokaklarında gezen teröristlerin arkasında bir yığın koruma gezirmiştir. Geçtiğimiz haftalarda Çağlayan adliyesinde savcımızı şehit eden DHKP-C'nin hücre evlerine baskınlar yapılmıştır. Operasyonda İngiliz vatandaşı Kaczynski örgüt evinde yakalanmıştır.
İngiliz pasaportlu Kacinzky 9 yıl BBC'de çalışmıştır. Bunu biz değil İngiliz Times gazetesi yazmıştır. Terör örgütünün hücre evinde yakalanan Kaczynski çalıştığı BBC, İngiltere'nin DEVLET kanalıdır. Londra ajanlarını BBC kimlik kartıyla dünyanın dört bir yanına gönderip eğitir ve kullanır.
Mersin ve Adana'da HDP binalarına bırakılan bombaları taşıyan belirlenmiştir.
Başbakan Davudoğlu dün Sinop'ta "DHKP-C örgütüne üye olmaktan tutuklanan bir kişi" diye açıklamıştır.
DHKP-C yıllarca PKK kamplarında da eğitim yapmıştır. Yunanistan'daki Lavrion Kampı'nda da PKK'lılar ile aynı binalarda yaşar örgüt militanları. Kardeş terörist, aynı kaptan yemek yediği kardeş teröristin desteklediği parti binalarını neden bombalar?
Batılı istihbarat teşkilatları, kodlarını ve yazılımlarını elinde tuttuğu DHKP-C'yi neden barajı geçmesini istedikleri HDP teşkilatlarını bombalamaya gönderir?
İşte bu sorunun cevabını bulmak için fazla zekaya gerek yok. Biraz düşününce kolayca bulunacak bir cevap var ortada. Kurdukları tezgah pişmiş kelle gibi sırıtıyor gözümüzün içine bakarak.
Esas sıkıntılı durum ise farklı bir konuda... Savcımız şehit edildiğinde katillere "Terörist diyemeyiz" açıklamasını yapan merkez medya ve sanat dünyamızın ünlü isimlerini ruhlarında çatışmaya sokacak bir durum var ortada. Terörist diyemedikleri DHKP-C, haftalardır sayfalarında sempatik gösterdikleri ve barajı geçmesi için dua ettikleri HDP'yi bombalıyor. Kafaları allak bullak olmuştur mutlaka. Çünkü allak bullak olmadıkları gün yok. Bakın CHP dün mega projesini açıkladı, bir Merkez Şehir kuracaklarını ve küresel ekonomiyi buraya taşıyacaklarını ilan etti.
Kılıçdaroğlu, "Kuracağımız şehirleri karayolları, tren yolları ve havayolları ile entegre edeceğiz" diyordu.
Havayolları, tren yolları!!!
Allah Allah! Halbuki 3. Köprüye, yılda 150 milyon yolcunun ineceği MERKEZ geçiş yolu 3. Havalanına karşıydı aynı kafalar. CHP de en önlerinde yürüyordu onların. Hatta içlerinde boğaza kurulan MARMARAY'a "Binmem" diyenler bile vardı. Üstelik yeni bir şehir kurmak, yüz binlerce ağaç kesmek demek...
Ne olacak şimdi GEZİ ruhu?
Gezi deyince aklıma bir görüntü geldi.
CHP'nin kalesi İzmir vardı ekranlarda dün.
Sel sularında can havliyle geziye çıkan araçlar ve insanların çığlıkları taşıyordu. İzmir gibi MEGA bir kenti KÖY'e çeviren zihniyet nasıl dünyanın MERKEZİ yeni bir şehir inşa edecekti? Kemal Bey'in müthiş projesini açıkladığı günde alt yapısı çöken İzmir Ege'ye doğru erezyon vaziyetlerindeydi.
Büyük talihsizlik... Alın size allak bullak edecek bir durum daha.