Tarihi 28 Nisan 2015

Yalan dünya

Mavi Kitap... İngiliz Savaş Bakanlığı Propaganda bürosunda çalışan Arnold Toynbee tarafından kaleme alınmıştır.
Ermeni Soykırımı yalanı 1916'da basılan bu kitapta yer almıştır ilk kez. İşin ilginç yanı İngiltere hükümetinin desteği ve İngiliz parlamentosunun onayı ile yayınlanmıştır. Tüm basım masraflarını İngiliz Savaş Propaganda Bürosu karşılamıştır.
O dönemde İngilizler Almanlar'a yenilmek üzeredir. Tek umutları ABD'nin savaşa girmesidir. İşte bu kitap İngilizler için ilaç olur. Almanlar'ı destekleyen ABD'deki Yahudi medyasına da "İsrail kurulacak" sözü verip saf değiştirmesi sağlanmıştır.
ABD'de Almanlar'ı kahraman ilan eden Yahudi medyası, satışı gerçekleştirdikten sonra Berlin düşmanı olarak ortaya çıkmıştır.
İkinci düşman da Filistin'i satmayan Osmanlı'dır artık onlar için. İşte bu İngiliz Savaş Propaganda Bürosu'nun çıkardığı Mavi Kitap gönderilir SİYONİST medyaya.
Ermeniler'e soykırım yapılıyor diye ayağa kaldırır ABD'yi. Ve müthiş medya kampanyası sonucu ABD 1917'de savaşa girerek seyrini değiştirir. Kitabın yazarı Arnold Toynbee dahi "Yazdıklarımın savaşta bu kadar büyütüleceğini ben bile tahmin etmemiştim" diyecektir. Ve bir ABD'li dünyaca ünlü tarihçi... Adı; Justin Mc.
Carty
... Londra'da bir üniversitede konferans verir. Mavi Kitap'ın yalanlarla dolu olduğunu söyler. İngiliz öğrencilerin gözlerinin içine bakarak "Mavi Kitap İngiliz istihbaratı tarafı yazdırılmıştır" der. ABD'yi 1.
Dünya Savaşı'na sokarak gidişatı değiştiren kitap 100 yıl sonra yeni bir KARALAMA KAMPANYASI olarak karşımıza çıkar. Dünya liderlerinin topluca Türkiye'ye "SOYKIRIM" hücumuna geçeceğini İngiliz medyası bir sene önceden dünyaya ilan eder. Dedikleri aynen çıkar. Savaş önce plan yapmaktır. İngilizler'in bu planı bir yıl önce yaptığı kabak gibi ortaya çıkar. Ve dünya liderleri sıraya girer, bir yıl sonra MAVİ KİTAP'ı ötmeye başlarlar koro halinde. "Yalan... Gelin arşivlerimizi inceleyin" diye bağırırsın, tınlamazlar. Çünkü baronların Türkiye ile derdi vardır. Yeni bir seçim ve bu ülkeyi tekrar avucunun içine alma ihtimali ortadadır. İngiltere Parlamentosu'nun yüzyıl önce işini gücünü bırakarak onay verdiği kitapla saldırırlar Türkiye'ye. Nasıl olsa binlerce medya tellaldır. Gerçekler onlar için önemli değildir. İçlerinde aykırı bir şey söylemeye kalkanı hemen afaroz ederler. 25 bin Anzak şu anda Çanakkale'de 1.Dünya Savaşı'nda ölenleri anma töreni düzenliyor. Anzak, Birinci Dünya Savaşı başlarında Avustralya ve Yeni Zelanda Kolordusu "Australian and New Zealand Army Corps" kelimelerinin ilk harflerinin kısaltılmasından oluşur. Ve Avustralya'da bir televizyon kanalı Adı; SBS; Orada ekrana çıkan spiker Scott McIntyre Anzak Günü dolayısıyla tweet atar.. Scott McIntyre, Gelibolu çıkarmasının 100. yıldönümü dolayısıyla yazdığı tweette "Avustralya ve Yeni Zelanda askerlerinin yargısız infazlar, yaygın şekilde tecavüzler ve hırsızlık yaptıklarını" söyler. Ve ekler; "Osmanlı topraklarında, Mısır'da, Filistin'de de 'cesur' Anzaklar tarafından gerçekleştirilen yargısız infazları, yaygın TECAVÜZLERİ ve HIRSIZLIKLARI anıyoruz.
Avustralya'nın hiçbir anlaşmazlık içinde olmadığı yabancı bir ülkeye yönelik emperyalist işgalinin kültleştirilmesi, modern toplumun tüm ideallerine aykırıdır.
" McIntyre bu tweetleri attıktan sonra BAKANLAR KURULU kararıyla işten kovulur. İfade özgürlüğü bir yere kadardır. Dünyanın Ermeni Soykırımı'nı öttüğü bir dönemde, Osmanlı'ya yapılan soykırımlar,tecacüzler, yargısız infazlar da neyin nesidir? "SİSTEM" bellidir, dışına çıkanı yaşatmazlar. Sisteme dahil olanlar asla yanlış yapamazlar. Ve adamlar öyle bir sistem kurarlar ki, saldıracakları ülkelerden bile taşeronlar bulmakta zorlanmazlar. Taşeronları sisteme dahil etmek için gerekirse o ülkede 50 yıl çalışırlar sessizce. Her yere sızarlar, ordudan, yargıya devletin her kademesine...
Ve ilk iş olarak hücreler kurdukları ülkelerde Ordu'yu dağıtarak eyleme geçerler. Sonra polisi ve yargıyı yerle bir ederler. Taşeronların çoğu kime hizmet ettiğini bilmez. Önemli olan BİR BİLEN'in olmasıdır. Ve o bir BİLEN, zayıflattığını düşündüğü devlet için düğmeye basar. 100 yıl önceki arşivinden kitabı çıkararır. BREMEN MIZIKACILARI'nın eşeği gibi KARALAMA KAMPANYASI'nı anırır. Son Soykırım ötücüsü dün İsrail Başbakanı olmuş, kareyi tamamlamıştır. Evet şu an dünyadaki durum budur. Bir BİLEN yani PARADORLAR ve askerleri anırarak saldırmaktadır.