Tarihi 18 Nisan 2015

Hanedan

1800'lü yılların ortalarından itibaren başlayan müthiş bir mücadeleye sahne oluyor dünya. O günlerde uygulamasına geçilen planla yeryüzünün her yanına uzanan AHTAPOTUN KOLLARI projesi günümüze kadar geldi. Hala bölgemizde ve dünyanın birçok yerinde yaşanan kavgalar, kaoslar ve savaşların ardında bu KOLLAR birilerini dürterek istediği ateş çemberinin içine itiyor. Huzurla yönetilen ülkelerde bir bakıyorsunuz iç savaş çıkıyor. O ülkelerde sokaklara dökülen halk da anlayamıyor.
Kutuplaşmalar, kamplaşmalar, ötekileştirmeler nasıl başladı diye kimse sorgulamıyor.
Yığınlarca insan PLAN'ın parçası olarak kullanıldığını asla göremiyor. AHTAPOTUN gövdesini oluşturmak üzere 1800'lü yıllarda harekete geçenler önce Avrupa'da aristokratlara, zengin ailelere el uzattı. Feodal yapıların hakimi soylulara kanca attı. Soyluları satın alarak saraylara girdi. Ve saraylara girmeyi başaranlar asla çıkmadı. Bugün PARA İMPARATORLARI'nın egemenlik ilan ettiği bir numaralı yer İngiltere Buckingham Sarayı'dır. Paçadan donuna kadar her şeyini Baronlara kaptıran Windsor Hanedanı'ndan Kraliçe Elizbeth, 150 yıllık bir planın askeri haline getirilmiştir. Onu kullanarak küresel ekonomi kontrol edilmektedir. Bankalardan, borsalara, sigorta şirketlerinden, ulaştırma, enerji, petrol, hammadde, elmas-altına kadar girmedikleri delik kalmamıştır. İngiltere'de Guelp ve Windsor Hanedanları yüzyılı aşkın süredir Baronların elindedir. Tek başına İngiliz soylularının yetmeyeceğini gören PARA İMPARATORLARI diğer ülkelere de ahtapotun kollarını göndermiştir.
İsveç'ten Bernodette, Danimarka'dan Oldenburg, Almanya'dan Hohenzollern, Wrüttemberg, Hannover, Wittelsbach Hanedanları'nı içeriden fethederek, bugün o ülkeleri AİLELER ile yönetir hale gelmiştir.
Hollanda'da ülkeyi kontrol ettikleri aile, Orange Hanedanı'dır. Fransa'da bu işlevi Bourbon Hanedanı, Monaco'da Grimaldi Hanedanı, Belçika'da Wettin Hanedanı görür. Arnavutluk gibi küçücük bir ülkede bile AHTAPOTUN kollarına takılan Zogu Hanedanı'dır. Sırbistan'a kadar girmişler ve oraya da Karacorceviç Hanedanı ile bayrak dikmişlerdir. Liechtenstein gibi dandik bir ülkede dahi onlara çalışan aile Liechtenstein Hanedanı'dır. Portekiz'in Baronlara çalışan Baronu Braganza ailesidir. Avusturya'da Hasburg Ailesi PARA İMPARATORLARI'nın temsilcisidir. İtalya'da Savoy Hanedanı, Lüksemburg'da Nassau Hanedanı ile devleti perde arkasından yönetmektedirler. Amerika Kıtası'ndan Avustralya kıtasına kadar her ülkede bu AHTAPOTUN KOLLARI ülkelere hakimdir.
Seçtikleri ve büyüttükleri AİLELER, o ülkelerde şirketlerden bankalara kadar nerede PARA varsa oraya çöreklenmekte, devletler onlar vasıtasıyla yönetilmektedir. İktidara gelmek isteyen, bu AİLELERİ yanına almak zorundadır. Ve bu ailelerin tamamı, Londra Finans Merkezi'nde 250 banka ve finans kurumu ile çalışmak zorundadır. Onlardan Londra'ya taşınan paranın yönetimi, ABD'yi yöneten alt grup aile Rockfeller Hanedanı'nda toplanmakta, sonrasında tamamının kontrolü ÜST AİLE New York'un Firavunu Rotschild Hanedanı'nda son bulmaktadır.
Ve bu HANEDANLAR, yeryüzündeki tüm medyanın neredeyse tamamının perde arkasındaki PATRONLARI'dır.
Eğer PARASI'nı ve DEVLETİNİ bu AHTAPOTUN KOLLARI'ndan korumak isteyen ülkeler ve liderleri varsa, bir merkezden çakılan ateş tüm dünyayı sarmaktadır. Başkaldıran LİDER'e dünyanın her yerinde medya aracılığı ile başlatılan bombardımanı, işbirlikçi Vatikan bankalarına taşıyıp YALNIZLAŞTIRMA OPERASYONU yapmaktalar. Avrupa parlamentosu ülkeleri, yöneten HANEDANLARIN seçtirdiği kukla milletvekilleri ile ağzına kadar doludur. Dünyada şirketlere ve AİLELERE teslim olmuş yüzlerce lider bulunmaktadır.
PUTİN ilk icraat olarak ülkesinden BARONLARIN kuklası HANEDANLARI kovup şirketlerine el koydu. Son yıllarda dünyada ilk yalnızlaştırma ve bitirme operasyonunu Putin'e yaptılar. Şimdi "YENİ ve BAĞIMSIZ TÜRKİYE" diyen Erdoğan'a saldırıyorlar. Dolarla, para ve medya ile, terörist provokasyonlarla ve içerideki maşaları ile geliyorlar. Seçim sonrası indirmek istiyorlar. Ne zaman bu ülkede sandıklar meydana çıksa hep aynı oyunu oynuyorlar. Ve oynamaya da devam edecekler. Önemli olan bizim ne yapacağımız... HANEDANLARA boyun mu eğeceğiz?