Tarihi 15 Nisan 2015

Papa soykırımı

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ve stratejist Zbigniew Brzezisnki diyor ki; "Bütün ülkelerin insanları, hükümetleri ve ekonomileri çok uluslu bankaların ve şirketlerin ihtiyaçlarına hizmet eder." Evet buna "PAPA" bile dahildir.
City of London... İngiltere'de finans merkezidir. Ve Londra içinde bir semttir.
O semtte girişlerde polis barikatlarında, kontrol noktalarında durdurularak geçiş yapılmaktadır.
Çünkü o semtin ayrı yasaları vardır. İngiltere'nin bir parçası da olsa bir finansal güç devletidir. İsviçre... Avrupa içinde ayrı bir ülkedir. Yasaları diğer Avrupa ülkelerinden çok farklıdır. Ve Vatikan... İtalya'da Roma içinde küçücük bir bölgedir. Devlet içinde ayrı bir devlettir, farklı yasaları vardır. Bu üç devletin ayrı bir benzer özelliği daha vardır. Savaş zamanlarında üçüne de dokunmak yasaktır.
Tarafsız bölgeler ilan edilmiştir üçü de...
Peki neden? City of London yani Londra Finans Merkezi dünyanın en büyük kara para aklama merkezidir. İsviçre bankaları dünyanın en büyük kara para aklama merkezlerinden biridir.
Ve Vatikan... O da kara para aklama merkezidir. Bakın bunu ben iddia etmiyorum.
2013'te Papa Francis, Vatikan'dan gizli belgelerin sızdırılıp "Vatileaks Skandalı" yaşandığı günlerde kendisi kabul etmişti.
Belgeler sızdığı için "Kara Para Aklama" konusunda soruşturma açmak zorunda kalmıştı. Savaşlarda bu üç devletin "TARAFSIZ" ilan edilmesi bu kara paradan dolayı olmazsa olmaz ŞARTLARDAN biridir. Çünkü savaşta PARA lazımdır.
Ve dünyayı soyan Rotschild Hanedanı hep savaşlarda para dağıtarak büyümüştür. Zaten Vatikan Bankası da, dünyadaki tüm merkez bankalarının bağlı olduğu BIS'e (Uluslararası Ödemeler Bankası) bağlıdır. BIS, Rotschild hanedanının IMF'den borç isteyen ülkelere para gönderdiği bir köprüdür. Yani IMF de para lazım olunca BIS'in kapısını çalmaktadır. Muhteşem bir sistem kurulmuş, ahtapotun kolları Vatikan'a kadar uzanmıştır.
Rotschild ahtapotu, İtalya, 1800'lü yılların başında iki DÜK kontrolünde ikiye bölündüğünde bu ülkeye girmiştir. "The CM de Rotschild&Figli Bank" adıyla ilk adım atılmıştır. İtalya birleşince Rotschildlere çalışan aristokratlar ortadan kaldırılmıştır.
Bunun üzerine Rotschild Hanedanı, Vatikan ile temasa geçerek müthiş ilişkileri o günlerde kurmuştur. Papa'ya bağlı kiliselere Rotschild Hanedanı'ndan para yağmıştır.
Carl Von Rotschild, 1832'de Papa 16.
Greogory tarafından ziyaret edildiğinde tüm İtalya ve Hıristiyan dünyası ŞOK geçirmiştir. Çünkü PAPA ziyaret edildiğinde herkes ayağını öpmektedir. Papa'nın ayağını öpmeyen tek kişi olarak Carl Von Rotschild tarihe geçmiştir o dönemde.
Ve Vatikan Bankası o günden sonra bu hanedanın kucağına oturmuş, bankaları ile iç içe geçmiştir. Jewish Encylopedia yani Yahudi ansiklopedisinde şöyle bir açıklama vardır; "Rotschild Hanedanı PAPA hazinelerinin BEKÇİSİDİR."
Peter Sutherland'ı yazmıştım dün. Vatikan'ın Mali İşlerden Sorumlu Direktörü'dür ve aynı zamanda British Petrol BP'de uzman olarak çalışmaktadır. Aynı Peter Sutherland, Vatikan'a, Goldman Sachs'ın yönetim kurulu üyeliğinden transfer edilmiştir.
Goldman Sachs, ABD Merkez Bankası'nda Rotschild Hanedanı ile ortaktır. Papa durup dururken niye bize saldırıyor, diye fazla düşünmenin alemi yoktur. Vatikan Bankası'nın milyarlarca doları bu aileler tarafından yönetilmektedir. Yine milyarlarca doları, dünyayı yönetenlerin 32 bankasında yatmaktadır. "Yaz yaz bitmez bu kirli ilişkiler" demiştim dün. Bugün de diyorum ki; 2004'den bu yana 838 papazın çocuklara tacizde bulunduğu açıklandı. Bu açıklamayı Salı günü Vatikan'ın Cenevre Büyükelçisi Başpiskopos Silvano Tomasi, Birleşmiş Milletler İşkenceyi Önleme Komitesi'nin sözleşmesinin nasıl uygulandığını izleme toplantısı sırasında açıkladı. 2752 papazın da çocuk istismarından hafif cezalara çarptırıldığı açıklandı. Daha da geçmişe gidecek olursak bu rakamlar onbinleri geçiyor. Ve çocuk tacizcisi suçlara PAPA ceza veriyor. Başka şehre sürüp, "Tövbe et, günah çıkart cezası" bu. Başka hiçbir işlem yapılmıyor.
Bizde cezası 8 yıl hapse kadar uzanıyor. Bazı ülkelerde idam ediliyor. Birleşmiş Milletler, "Çocuk tacizcilerini yargıya teslim et, bu çocuklara işkencedir" diyor, PAPA tınlamıyor. Onbinlerce çocuğa "TACİZ SOYKIRIMI"nı kampanya yapıp gündeme getirmeliyiz. PARADORLARA teslim olan PAPADORLAR'ın anlayacağı dil budur.