Tarihi 11 Şubat 2015

Sistem!

Maslak'ta ilk kez girdiğim yüksek binalardan biri... 19. katta işadamı dostum hararetle karşıladı beni. İstanbul'da en çok PARA'nın konuşulduğu semtlerden birindeysen haliyle konu da BENJAMİN oluyor. Uluslararası ticaret yapıyor dostum ve PARA'yla da oynuyor. 8 ay önce Boğaz'da bir yalıda bizim önde gelen Baronlar'dan biriyle buluştuğunu söyledi. O buluşmada soruyor; "Yatırımları nasıl yapmalıyım, 2015'in ilk aylarında bizi ne bekliyor?" diye.
Bizim Baron "Dolara yatırım yap, çünkü yılbaşında 2500'ü görecek" diyor.
Ve geliyoruz bugüne... Dolar 2500'ü gördü.
Yani bizim Baron haklı çıktı.
İşte PARA ile oynayanlar, Finans sektörüne ayar verenler aylar öncesinden böyle planlıyorlar her şeyi. Planlar onaylandıktan sonra hemen piyasalarda PARA'ya yatırım yapıyorlar. Birkaç ay sonra da DOLAR yükselince milyar dolarlar çekiyorlar kasalarına. Biz de garip garip bakıyoruz, bu dolar niye yükseliyor diye? Bankalar söz birliği etmişcesine neden DOLAR satın alma saldırısının dayanılmaz hazzıyla hücum ediyor anlayamıyoruz. Bu HAZZIN ardındaki güçleri asla göremiyoruz. Kapalı kapılar ardındaki planları asla ruhumuz bile duymaz. Mesela İngiliz Kraliyet ailesinin 11 milyar dolarlık servetini yöneten isim SOROS'tur. İngiltere son 10 yıl içinde tonlarca altın satmıştır. Bu altınları 200 dolardan alıp sonrasında 1800-1900 dolardan satan adamdır SOROS.
Parayla oynarlar, parayı içlerine ciğerlerine çekerler, üflediklerinde kanser olanlar hep başkalarıdır. 11 Eylül saldırılarından 90 gün önce PARA içinde yüzen dünyaca ünlü bir tetikçi işadamı borsadaki paralarını çekip altına yatırıyor. Evet tam 90 gün önce. Ve İkiz Kuleler yıkıldığında borsa çöküyor, altın fırlıyor. 200 dolardan alınan altınlar, yüksek rakamlarla leblebi-çekirdek gibi satılıyor. İşte bu tesadüften de (!) milyarlarca dolar götüren isim SOROS oluyor. Okyanus adalarında finans şirketleri kurup Mafya'dan uyuşturucu baronlarına kadar aklayan da aynı isim. Ve bugün Soros'un göbekten bağlı olduğu dünya Finans İmparatoru Rotschild Hanedanı'nın da aynı yolla diktatörlerden, uyuşturucu baronlarına kadar ne kadar kaçak para varsa bankalarının kapısını sonuna kadar açtığı ortaya çıkıyor. Piyasalara bomba gibi dün düşen bu haberden sonra Belçikalı bir yargıcın olayı uluslar arası mahkemeye taşıyıp, dünya Baronlar baronun yargılatacağı haberleri vardı bugün de dünya medyasında. Göstermelik bir çıkış çünkü bugüne kadar kimsenin dokunamadığı bir GÜÇ Rotschild hanedanı.
BBC yorumcusu Tony Gosling, Yazboz'a yaptığı açıklamada "Kraliçe bu hanedandan izin almadan Londra'ya giremez" diyordu. Evet İsrail'i de kuran PARA İMPARATORU olarak çıkan hanedanın bankası 2005-2007 yılları arasında da tam bugünkü durumla benzer tam 100 bin gizli hesabı barındırdığı ortaya çıkmıştı. O dönemde de kimse bir şey yapamamıştı. Tüm belgeler İngiltere'de yetkililere ulaştırıldıktan tam sekiz ay önce o bankaya ne ceza verdiler diye sorsam yüzlerce tahmin yapabilirsiniz. Evet verilen CEZA büyüktü. Bankanın o dönemde Başkanı olan kişiyi aldılar İngiltere'de BAKAN yaptılar.
PARA'nın GÜCÜ'ne karşı koyabilecek başka bir güç yoktu yeryüzünde. Aynı hanedana ait bankanın bugün de kirli çamaşırları ortalığa saçıldı. Ve o bankayı yöneten BAŞKAN da yakında yapılacak seçim sonrası İngiliz kabinesinde BAKAN olursa şaşırmam. Hem İngiltere hem de ABD Merkez Bankası bu hanedanın. Ve onlardan biri, ABD'nin Merkez bankası Başkanı dün Türkiye'deydi. Bizde faizleri bir türlü düşürmeyen Türk Merkez Bankası'nı öven BAKAN'ımız sıcakkanlılıkla karşıladı onu.... Dolar bu ülkede deliye döndürülüp çılgınlar gibi yukarılara taşınıyor, sevgili Şeref Oğuz'un dediği gibi "Faizciler alacağını aldıktan sonra tekrar geriletiliyor"du. ABD Merkez Bankası'nın tepesindekiler bizdeki faiz oranlarından çok memnundu. Her bir puan için 10 milyar kaybediyorduk ama önemli değildi. Bu ülkede faizden kazananlar yaşasındı. Yeryüzüne sistemi kuranlar böyle demişti. Sistem dışına çıkmaya kalkarsan başına bela gelirdi. Bir ağaç için sokağa dökerdin insanları. Sonra "Havaalanlarına karşıyız" dedirterek masaya oturturdun. Yılda ekonomiye 44 milyar euro (Neredeyse enerjiye harcadığımız kadar para) katkı yaptığı açıklanan havaalanlarına DÜŞMAN ederdin.
Dedik ya sistem...
Acayip çalışıyor ve yeryüzünde silip süpürüyor her şeyi!!!