Tarihi 18 Aralık 2014

CIA'cı cıvacılar

Yalancılar, sanalcılar, kavalcılar, twittercılar, twist gibi kıvıranlar ortalığa saçılmış durumda. Çakma entelektüellikten geçinenler, ittihatçı kafalı politikacı, sözde aydın ve sanatçılar da cabası. Paraleller, dörtgenler, Yeni Türkiye karşıtlarına malzeme taşıyanlar, kumpaslar, İslam düşmanlarına taşeronluk ve gönüllü ajanlık yapanlar, jurnalcılar, içerden ve dışardan "yalanlarıdolanları" ile geliyorlar. Ama, Allah'a şükür ki artık millete, gerçekleri söyleyenler ve gösterenler de var. Yalanın dolanın ortaya çıkması, gerçeklerin sağduyuyu ve vicdanları kaplaması, artık uzak değil. Geçmişte bir mum yakarak, tüm memleketi karanlığa boğuyorlardı. ABD'de İsrail uşağı lobilerin, düşünce kuruluşlarının Türkiye aleyhine yayınladığı raporları manşetlerine çekiyorlardı. "Eyvah dünyaya rezil oluyoruz" diyorlardı. Medyada her köşede "Bittik, mahvolduk, bu rapor bizi dünya ve Avrupa dışına itiyor" diye yaygara yapıyorlar, tüm gerçekleri karartıp, topluma "UYKU HAPI" enjekte ediyorlardı.
Örnekler o kadar çok ki bu köşede hepsini yazsam tam 100 yıl nefes almadan bilgisayarımın tuşlarına bassam yine de sayfalar yetmez.
Mesela dün ABD'deki Freedom House adlı düşünce kuruluşu çıktı, özgürlüklerden dem vurup Türkiye'ye "AYAKLANIN" çağrısı yaptı. Bu aslında ne idüğü belli olan kuruluşun Türkiye'ye saldırısı ilk değil. Ne zaman ülkemiz aleyhine raporlar yayınlasa, bu memlekette aydın geçinen, hep de bildik isimler ona dört elle sarılıyor. Freedom Housa'a sahip çıkıyor, öpüyor, kokluyor, alkış tutuyor. Bize onu "ÖZGÜRLÜKÇÜ KURULUŞ" diye yutturuyor. "Bakın Freedom House böyle dedi ama" cümleleriyle söze ve yazıya girip, uşaklık ve yataklık yapıyorlar. "ALGI OPERASYONU"na hizmetçi oluyorlar. Bize Freedom House'un başkanı David'in bir İsrail aşığı ve uşağı olduğunu anlatmıyorlar. Neo-conlarla nasıl iç içe olduğunu söylemiyorlar. Bu kurumda CIA Başkanlarının en tepede oturduğunu ve yönettiğini yazmıyorlar. "Özgürlükleri savunan düşünce kuruluşu" diye yediriyorlar bize. "Ulan CIA Başkanının yönettiği kurumdan ne özgürlüğü çıkar?" demiyorlar.
Kurucuları arasında "TEK BİR DÜNYA" diye kitap yazarak PARADOR baronlara hizmet eden Wendel Willkie'nin olduğunu bilyorlar ama üç değil 300 maymunu oynuyorlar.
Haiti'de ASKERİ DARBEYE nasıl PARA yağdırdığını, Nikaragua'da, Venezuela'da, Latin Amerika ülkelerinin neredeyse tamamında iç savaşlara, ayaklanmalara nasıl FON pompaladıklarını anlatmıyorlar.
Ukrayna'daki iç savaşı nasıl finanse ettiği konusunda tek satır yazmıyorlar. Bugün Ortadoğu'yu yakıp kavuran yangının mimarlarından Donald Rumsfeld ve Paul Wolfowitz'in bu kurumda AT KOŞTURAN en önemli isimlerden ikisi olduğunu söyleyebilecek yürek taşımıyorlar. James Woolsey'den hiç bahsetmiyorlar. Adamın CIA Başkanlığından nasıl Freedom House başkanlığına geldiğini, "3. Dünya savaşı soğuk savaş olacak. 4. Dünya savaşı ise İslam'a karşı olacaktır" dediğini hasıraltı ediyorlar. Amerika için en büyük tehdidin İslam olduğunu anlatan kitap yazdığını köşelerine taşımıyorlar. "Allah Allah CIA başkanlarının yönettiği Freedom House Gezi'ye neden destek verdi" diye kimseyi düşünmeye sevketmiyorlar.
Paralel Operasyonlar neden alkışladığını anlatmıyorlar.
Şimdi bugün çıkacak birileri "Aman Freedom House Türkiye'deki özgürlükler konusunda çok üzgün. Vallahi dünyaya rezil oluyoruz şekerim" diyecektir.
Dünyanın anasını belleyenlerin bu kurumda nasıl kümelendiğinden hiç dem vurmayacaktır. "CIA Başkanlarının ve İsrail lobilerinin yönettiği kurum mu özgürlükçü akıllı" deseniz kulakları sağır olacak, duymayacaklardır. Çünkü ilişkiler ağı başkadır.
Yıllar önce kurulmuştur ve bu tahterevana binenlerin inmesi mümkün değildir. Onun içindir bu memlekette yan yana gelmesi mümkün olmayanları bugün kolkola girip, öpüşüp koklaştıran, aynı paralelde buluşturan GÜÇ işte bu RAPOR hizmeti kafasını mumyalayanlardır.
Unutmayın şu anda adamların kitabını yazdığı "3. Dünya savaşı soğuk savaş olacak" teorisi gerçeğe dönüşmüştür. Asker, tank, füze göndermeden ülkelerle savaşıp diz çöktürüyorlar. Devletleri PARA ile vuruyor, DOLAR ile göçertiyorlar.
El-Kaide, IŞİD gibi taşeron örgütlerle sadece İsalm dünyasında dehşet saçıp, kan döküp korku salıyor, 4. Dünya Savaşı'nın hazırlığını yapıyorlar. Freedom House'muş, "Özgürlükler" diyormuş.
Hadi leyn CIACI CIVACILAR...
Başka kapıya!!!