Tarihi 22 Kasım 2014

Gerizekalılar

İngiltere'de Cumhurbaşkanı yoktur.
Başbakan ve onun üzerinde en tepede KRALİÇE vardır. İngiltere Kraliçesi'nin sembolik olduğunu yuttururlar tüm dünyaya. Halbuki Meclisi feshetme yetkisine sahiptir. Başbakan atama yetkisi ondadır. Lordlar Kamarasını atama yetkisine de sahiptir.Ve ülkenin en zenginidir, söylemesi ayıp KARUN gibidir.
İngiliz basını günlerce işi gücü bıraktı, bizim yeni KÖŞK'e kafayı taktı. Halbuki yeni Köşk Erdoğan'ın şahsi tapulu malı değil.
Bundan sonra seçilecek tüm Cumhurbaşkanlarımız orada oturacak.
Ama dedik ya Yahudi Baronlara ait İngiliz medyası ALGI OPERASYONLARI konusunda uzmandır.
İngiltere'deki servetlere ve saraylara dönüp bakmaz. Onlar sinsi Avrupalı SIRTLANLARIN ve İsrail'in uşağıdır. Nereye bak derlerse oraya bakarlar, giderler oraya saldırırlar.
Hadi gelin bizim Yeni Köşk'e saldıran İngiltere'ye gidelim. Şöyle bir bakış atalım.
Gidip sorsanız "Ülkede en büyük ekonomik güç kim" diye sokaktaki herkes aynı cevabı verir. "Tabii ki Kraliçe."
Sırf Kraliçe adına kurulmuş Crown Estate diye bir şirket vardır. Hanımefendi, mallarını bu şirket üzerinden yönetir. Crowne Estate bir açıklama yaptı; Patronlarının bir emlak imparatorluğunu andıran servete sahip olduğunu itiraf etti.
60 yıl içinde tam yüzde 9200 kat büyümüş Kraliçe Elizabeth. Tahta çıktığı 1952 yılında senelik geliri 2.5 milyon sterlindi. Şimdi yılda neredeyse 500 milyon dolar kazanıyor. Britanya sahillerindeki geniş arazilerine değer biçilemiyor.
Tapusu Kraliçe'de olan Buckingham SARAYI ve Windsor SARAYI geliri dışında tutuluyor. Ee İngiltere'nin en zengini olmak kolay değil.
1971 yılında bulaşıcı hastalık korkusu ile kalabalıklara karışmama kararı verdi doğal olarak Kraliçe. Milano'ya gitti mesela. 7000 bin dolar ödeyerek üç yatak odalı bir oteli kapattı. Odalardan sadece birinde Kraliçe'nin sevgili AYAKKABILARI kaldı. Yaban tavus kuşu avına çıkmayı çok seviyor. Corgi türü köpeklerinin mamasını bizzat gümüş çatal-bıçak takımı ile karıştırıp kendi yediriyor. Her gece Elizabeth Arden marka gül kokulu sabunla yıkanıyor. Banyoda kullansın diye ona özel doğal deniz süngeri getiriliyor. Balmoral'daki Şatosu'na giderse o yatmaya çıkmadan uşakların hiçbiri yerinden kıpırdayamaz. Saraydaki ev işleri bölümüne yeni bulaşıkçılar alındı. Bulaşıkçılara başlangıç olarak aylık 14 bin 200 Sterlin yani 41 bin lira maaş bağlandı. Kraliçe, 1996 yılında Saray'daki banyoda iki erkek görevli ile birlikte yıkanırken yakalanınca "Tasarruf yapıyorduk" demiştir. Saray'ın bacasını takım elbise kravatlı bacacı Kevin Giddings temizlemiştir.
Bacacıya Royal Warrant yani Kraliyet Ailesi Onay Forsu ödülü verilmiştir. Kraliçe Elizabeth'in UÇAĞI için saat başına yapılan masraf 15 BİN DOLARCIKTIR.
Hanımefendiye ait 7 vagonlu özel KRALİYET TREN İ vardır.
Tek seferlik maliyeti 50 BİN DOLARD IR.
Tapulu malı olan Buckingham SARAYI'nda kaç oda olduğu sorulmuştur. Kraliçe "Valla tam bilmiyorum ama sanırım 600 oda" demiştir. Doğrusu 609 odadır. TAPULU MALI SARAYLARI birden fazladır. Askeri bando marşlarına bayılır. KRALİYET ROLS ROYCE'unda bando kasetleri mutlaka bulunmak zorundadır. İskoçya'da da milyonlarca dolarlık arazisi bulunmaktadır.
Kolleksiyonlar, dünyanın en pahalı tabloları ve mücevherlerine paha biçilememektedir. Kraliyet taç giyme ve düğün törenlerini şova döndürüp MİLYONLARCA DOLAR harcayarak tüm dünyaya utanmadan izlettirirler. Altın TAÇLAR, ALTIN anahtarlar, bastonlar, beyaz kürkler, beyaz peruklar, beyaz sihirli değnekler ve siyah çubuklar, ihtişamlı pahalı kıyefetler, ALTIN FAYTONLAR eşliğinde hem de. "Biz üzerinde güneş batmayan Büyük Britanya İmparatorluğuyuz" diyebilmek için sırf. Forbes Dergisi dünyada ülkelerini yöneten kraliyet ailesi mensupları ve diktatörlerinden oluşan TOP 10 sırasında İngiliz Kraliçesine 9. Sırada yer vermiştir. Kraliçe'nin kuzeni Westminister DÜK'üdür. Yaklaşık 10 MİLYAR DOLARL IK servete sahip bir EMLAK KRALI'dır. İngiltere'nin üçüncü en büyük zenginidir. Kraliçe'nin donu bile açık artırmada 6200 Sterline satılmıştır.
İngiliz medyası... BBC dün bir analiz yayınladı; "Cumhurbaşkanlığı sarayı inşasından dolayı Türkiye'de yabancı gazetecilere sözlü saldırıda bulunuluyor" diye. Kraliçe'nin resmi yayın organı BBC aynı gün bir haber daha yayınladı.
İngiliz Parlemento Sarayı'nın SADECE TAMİRATI için 5 MİLYAR DOLAR harcanakmış!!!
Bunlar ne lan!!!
Gidin kendi Kraliçenizin servetini ve hem de TAPULU saraylarını haber yapıp saldırın GERİZEKALILAR!!!