Tarihi 18 Ekim 2014

Her şey Tel Aviv için

İran Dışişleri Bakanı, "Esad'ın gitmesi İsrail'in güvenliği için büyük tehdit" diyor. Evet adam doğru söylüyor.
Esad'ın gitmesi demek Özgür Suriye Ordusu'nun ülkeye hakim olması anlamına geliyor.
Türkiye'nin Suriye ile uluslarası arenada güçlü bir işbirliğine girmesi demek.
Nasıl ki Mısır'da Mursi ile güçlü işbirliğine girdik, İsrail'in geceleri kabusa döndü.
Mısır'daki Türkiye rüzgarlarını terse çevirmek için Amerika'da eğitim almış generale darbe yaptırıp ANKARA yanlısı Mursi'yi indirdiler.
General SİSİ'yi ilk alkışlayanlardan biri İsrail'dir.
Demaokrasi'nin canına binlerce kişiyi öldürerek ot tıkayan, DARBE'yi alkışlayan bir anlayış çıkmıştır batıda ortaya.
Amerikan, İngiliz ve Alman Yahudi Baronlara ait tüm medya, ülkelerinde demokrasiden bahsederken, Mısır'daki darbeyi göklere çıkarmıştır.
Tüm "Helal olsun darbeye" YAYGARASI, Ortadoğu'da nüfuzu ve GÜCÜ artan Türkiye'yi durdurmak içindir.
Dolaysısıyla İsrail'e fayda sağlamak adına yapılan ALGI OPERASYONLARIDIR.
İran daha düne kadar İsrail'in "Nükleer silah üretiyor, bombalanıp yerle bir edilsin" diye hedef gösterdiği bir ülkeydi.
İran'da, İsrail'in anası olan İngiliz yanlısı iktidarın kurulması ve Nükleer anlaşma sağlanması ile durum değişti.
Onun içindir bugün çıkıp İran Dışişleri Bakanı "Aman Esad düşmesin, İsrail'in güvenliği için bu çok önemli" diye açıklamalar yapıyor. İsrail Dışişleri Bakanı da çıkıyor "IŞİD bizim için bir tehdit değil" diyor. IŞİD'den korkmuyorlar çünkü IŞİD'in tam göbeğindeler. Esad'ın muhaberat servisi ile birlikte için sızarak kurdular bu örgütü.
Hiç kimse IŞİD'in ilk kurulduğu günlere hiç bakmıyor.
IŞİD ilk saldırılarını, Türkiye'nin desteklediği Özgür Suriye Ordusu'na yaptı.
Haftada 24 bomba yüklü kamyonlarla Özgür Suriye Ordusu'na saldırdılar. İlk satırla kestikleri kişiler Özgür Suriye Ordusu komutanları ve askerleriydi. Ama kimsenin umurunda olmadı bu, dünya basını tek satır yazmadı. Nasıl olsa Türkiye sevdalısı insanlar doğranıyordu.
Suriye Dışişleri Bakanı da ekranlara çıkıp "Özgür Suriye Ordusu"nu soran gazetecilere "Ne Özgür Suriye Ordusu, onlar bitti" diyordu geçtiğimiz günlerde.
ABD Dışişleri Bakanlığı Suriye yetkilisi görevinden yeni ayrılan Hof, BBC'ye demeç verdi dün. Başkan Obama'ya ağır eleştirilerde bulunuyor ve ekliyor; "Suriye isyanının başlangıcından beri Esad rejimi, ulusal muhalefeti yok etme ve yerine tümüyle terörist bir örgüt kurma stratejisini izliyor" Ve bombayı patlatıyor Hof; "Esad rejimi varoldukça IŞİD'in yenilmesi imkansız!"
Evet IŞİD Netenyahu ve Esad'a çalışıyor.
İkisinin de ajanları örgüt içinde cirit atıyor.
Türkiye'nin desteklediği Özgür Suriye Ordusu'nda katliam yaptırıyorlar önce.
Ardından tüm dünyadaki İsrail MANDASI medya harekete geçiyor. "Türkiye IŞİD'e yardım ediyor" diye yaygaraya başlıyorlar. İçeride bizim dünyadan haberi olmayan CHP Genel Başkanı "Evet evet" diye koroya katılıyor. HDP Genel başkanı da "2000 TIR silah gitti Türkiye'den IŞİD'e" diye borazan çalıyor.
O IŞİD'e "Yürü Kobani'ye" diyor aniden oyuncağın anahtarını tutan eller.
Sınırımıza getirip dayıyorlar. "Türkiye IŞİD'e yardım ediyor" şeklindeki ALGI Operasyonu ile doldurulan Güneydoğu'daki Kürtler sokağa dökülüyor.
Hain plan, ÖFKE operasyonuyla cinayetlere ve kargaşaya taşınıp barış sürecinin altına MAYIN olarak döşeniyor. Adamlar müthiş çalışıyor. Evet İran Dışişleri bakanı doğru söylüyor. IŞİD, İsrail'in güvenliği için çok ama çok önemli.
Esad da Tel Aviv için altın yumurtlayan TAVUK görünümünde.
Onun içindir Türkiye'nin "Esad olduğu sürece Suriye'de terör bitmez" tezine İsrail aşığı derin Amerika müdahale edip Obama'nın elini kolunu bağlıyor.
Uçaktan 250 bin dolarlık bomba atarak 10 bin dolarlık JEEP'i vurmak iş değil.
IŞİD böyle bitmez.
Esad orada durdukça!!!