Tarihi 1 Ekim 2014

Kandan beslenenler

O bir Yahudi ailenin çocuğuydu.
İsrail'e göç ettiler.
Gelişti, palazlandı ve kendisini Dimona'daki Necef Nükleer Araştırma Merkezi'nde buldu.
Yürekten bağlı olduğu İsrail nükleer silah üretiyordu.
O da buna yardım ediyordu.
Adı Samuel Vanunu'ydu.
Zamanla vicdan azabına yakalandı Samuel.
Ortadoğu'nun gelecekte kan gölüne dönmesi demekti bu.
İsrail'i terk etti, Uzakdoğu'ya kaçtı, ismini değiştirdi.
Günün birinde yerel gazeteye "İsrail'in nükleer silahlanma girişimleri"ni ağzından kaçırdı.
Konu Avrupa basınına kadar taşındı. İngiltere'ye oradan İtalya'ya götürüldü. Gizli bir operasyonla İsrail'e kaçırıldı, yargılandı ve hapse mahkum oldu. Neden idam edilmedi sorusuna İsrailli yetkililerin verdiği cevap ilginçti; "YAHUDİ YAHUDİ'yi ÖLDÜRMEZ"
Bugün baktığımızda hemen dibimizde "MÜSLÜMANIM" diyen "MÜSLÜMANIM" diyeni öldürüyor, boğazlıyor, gırtlaklıyor.
Irak ve Suriye'nin bugün kaç parçaya bölündüğünü net bilen yok. Ancak bilinen tek gerçek var; Rotschild Hanedanı İsrail'i, avuçlarına aldıkları İngiltere vasıtasıyla kurdu.
Dünyayı yöneten HANEDAN, Yahudilerin yaratıcıya verdiği sözü tutmuştu. Şimdi sıra BÜYÜK İSRAİL'e gemişti. Kutsal kitapları "Vaad edilmiş topraklar" diyordu. O vaad edilmiş topraklarda karşılarında 220 milyonluk Arap dünyası vardı. Ve bir de 80 milyonluk Türkiye. Bir bütünle mücadele ederek vaad edilmiş topraklara kavuşmak zordu. Karşındakini ne kadar parçalara ayırırsan hedefe o kadar rahat ulaşırsın demekti. Türkiye'nin Güneydoğu'su da kutsal kitaplarında bahsi geçen haritada yer alıyordu. 30 yıldır onun içindir bir terör belasını başımıza çorap olarak ördüler.
İngiliz İstihbaratını kullanıp, kimyasal silah yalanıyla Amerika'yı Irak'a sokup çıkardılar.
Geride üçe bölünmüş, birbirine düşman bir ülke bıraktılar. IŞİD'i kurdular, birbirine giren Şam'dan Bağdat'a kadar getirdiler.
Güneydoğusu vaad edilmiş topraklar içinde olan Türkiye'nin kapısına da bir terör dinamitini mandal olarak astılar. Evet Yahudi Yahudi'yi suç işlese bile öldürmezdi... Ancak Müslümanım diyen, müslümanım diyeni pekala rahatlıkla öldürebilirdi. Fitne çıkarmakta MOSSAD'ın üzerine yoktu bu dünyada. Samuel Vanunu'nun Dimano'daki Nükleer çalışmaları ifşa etmesinden sonra ABD Başkanı Kennedy duruma el koymuş ve kapattırmıştı. İsrail'i yöneten Gurion ile de birbirine girmişti. Üstelik Kennedy Rotschild Hanedanı'nın Merkez Bankası'ndan para basma yetkisini de elinden almıştı. Kennedy'i öldürdüler ve yerine İsrail'e göbekten bağlı Johson'u geçirdiler. Kennedy'nin kardeşi senatör Roberts'e ülkede sempati vardı, basamakları yükselip en tepeye oturabilirdi.
Onu da bir Filistinli maşaya "Allahüekber" diye bağırtarak öldürttüler. Dimano'daki nükleer santrali tekrar açtılar ve harıl harıl BÜYÜK İSRAİL için çalışıyorlar. En büyük destek de "Ben müslümanım" diyenleri boğazlayan "Müslüman" görünümlü işbilrlikçilerden geliyor. Irak'ta, Suriye'de birileri birilerini öldürüyor. İsrail iştahla hayalindeki haritaya bakıyor. Ne kadar kaos, İsrail'i kuran baronların o kadar PARA'ya ulaşması demek. Ne kadar PARA, o kadar BÜYÜK İSRAİL demek. Onun için Rotschild Hanedanı'nın sahip olduğu banka, kendisi gibi İngiliz olan bir başka BANKA ile Türk ekonomisine saldırıp DOLAR satın alıyor.
Onun içindir şu anda HONG KONG'u karıştırdılar, demokrasi diye gençleri sokağa döktüler. Onun için, Amerika'daki siyahi ayaklanmayı tek kare vermeyen CNN, Hong Kong'tan canlı yayına geçti. Onun için gösterilerin hemen ardından Hong Kong'taki üç günlük hava durumunu bile yayınlıyorlar.
Ve dahası göstericileri ilk günde Hong Kong Shanghai (HSBC) Bank'a ve Citi Bank'a saldırttılar. Bankalara saldırıdan, rejime saldırıya taşıdılar olayı. Saldırılan banka bize yabancı birinin değil. Rotschild Hanedanı'na ait. Osmanlı'da ayaklanma çıkarırken de İstanbul'daki kendi bankalarına saldırılar düzenletiyorlardı Ermeniler'e... Hong Kong'a karıştıracaksın ki, dünyada en hızlı zenginleşen ÇİN'den bir şeyler koparacaksın.
Çin'in kasasını ele geçireceksin ki, BÜYÜK İSRAİL hayali hızlanacak.
Nasılsa aşağıda, yakınlarda birileri birilerini mezara gömüp yolu açıyor.