Tarihi 30 Eylül 2014

Arı kovanı

Che Guevara ARI KOVANI stratejisi ile devlet kurmanın yöntemlerini anlatıyor.
Küba Devriminin mimarı diyor ki; "Bir gerilla birliği silah ve savaşçı bakımından azımsanmayacak bir güce ulaştığında, yeni kollar oluşturulmalıdır. Bu, ARI KOVANINDA yeni kraliçe arının, arıların bir kısmıyla başka bir bölgeye gitmesiyle aynı şeydir.
Yeni kollar diğer düşman bölgelerine nüfuz ederken, ANA KOVAN, en değerli gerilla şefi ile daha az tehlikeli bölgede kalır.
Bir an gelir ki, çeşitli kolların işgal ettiği alan bunlara dar gelmeye başlar. Düşman tarafından sağlam şekilde elde tutulan bölgelere doğru ilerlerken büyük güçlerle karşı karşıya gelebilirler. Bu durumda kollar birleşir, sıkı bir cephe oluştururlar, düzenli ordu gibi savaşırlar."
ARI KOVANI
stratejisi ile savaşmak bilgi ve birikim ister. Öyle her önüne gelenin yapıp başarabileceği bir konu değildir.
Bu konuda EĞİTİM şarttır.
Amerika'da Ulusal Güvenlik Ajansı NSA'nın sırlarını ifşa eden CIA ajanı Edward Snowden malum Rusya'ya kaçtı.
Öyle sırları ortaya döktü ki, dünya şaşkına döndü önce. Ancak sonrasında söyledikleri unutuldu gitti. Aslında İsrail'e çalışan dünya medya BARONLARI tarafından unutturuldu.
Çünkü CIA ajanı Edward Snowden, IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi'nin MOSSAD tarafından eğitildiğini anlatıyordu.
Global Reserach'ta yayınlanan haberde Edward Snowden'in bu konudaki açıklamaları yer alıyordu.
CIA ve NSA çalışanı Edward Snowden, "İngiliz ve Amerikan istihbarat servisleri ve MOSSAD, IŞİD'i kurmak için birlikte çalıştı" diyordu.. Snowden üç ülkenin istihbarat servislerinin "Hornet's nest" adı verilen bir strateji kullandığını söylüyordu. Açılımı "ARI KOVANI" anlamına geliyordu. CIA-MI6 ve MOSSAD dünyanın her yerinden radikalleri tek bir kovana yani Irak-Suriye'ye IŞİD terör örgütü adı altında topluyordu. Peki ama neden?
Yahudi Baronlar Baronu Rotschild hanedanı Hitler'e maddi destekte bulunmuştu.
Ve o Hitler Yahudiler'i fırınlarda vahşice yakarak BÜYÜK BİR KORKU salmıştı.
Ama bu korku sayesinde Avrupa'dan kaçan Yahudiler sayesinde İsrail kurulmuştu.
Edward Snowden'e göre şimdi yeni bir KORKU pompalanıyordu. Kafa kesen IŞİD terörü KORKUSU'ydu tüm dünyaya zıplatan. Bir taşla onlarca kuş vuruluyordu.
Birinci amaç İsrail'in korunmasıydı.
Snowden, nedenini ancak CIA-MOSSAD-MI6 üçgeninde akla gelebilecek stratejiyle şöyle açıklıyordu: "İsrail'i korumanın tek yolu; dinsel ve İslami sloganlarla hemen yakınında bir DÜŞMAN ortaya çıkarmaktır. IŞİD sırf bu nedenle kuruldu."
Evet bugün Amerika'dan en büyük PARA ve SİLAH yardımını İsrail alıyor.
Ve bu yardımlar IŞİD korkusuyla her geçen gün daha da katlanarak artıyor.
ABD Başkanı Obama dün "IŞİD'i yakın zamana kadar hafife aldık" diyordu.
Doğruydu. Çünkü IŞİD'in kurucuları arasında yer alan CIA, bağlı olduğu başkana "IŞİD sivrisinek" diye rapor veriyordu.
Obama'yı uyuttular, sivrisineğe baktırırken ARI KOVANINI işlediler ve Ana Kraliçe IŞİD'i ortaya çıkardılar. Batıdaki tüm radikallerin de bölgeye koşmasına, havaalanlarından taşmasını istihbaratları üç maymunu oynayarak seyrediyor... Önce kucak açıp içlerinde beslediler, şimdi de kullanıyorlar, sonrasında bir arada imha etme kolaylığını yaşayacaklar.
K. Irak petrollerini boru hattıyla Ceyhan'a getiren Türkiye'ye de IŞİD'i bela edecekler.
Hürriyet Gazetesi de dün manşet atmış iftiharla; "K.Irak petrolünün dünyaya satışındaki esrar perdesini araladık" diyor gururla. 1.3 milyar dolarlık 14 milyon ton petrolü, Ceyhan'dan yükleyen tankerlerin gizemli alıcılara nasıl ulaştırdığını tek tek tespit etmişler. Tespit mi, servis haber mi, zamanlama ilginç mi değil mi? Siz karar verin, biz dönelim asıl mevzuya.
İngiltere Genelkurmay eski Başkanı David Ricards da dün Times'a demeç veriyor. "100 bin kişilik kara ordusu kurulmazsa IŞİD'e yapılan hava operasyonları hava civa" diyor.
Doğru söylüyor Richards... Çünkü IŞİD'i en iyi onlar biliyor. ARI KOVANI'nı kurandan
daha iyi bilecek var mı bu dünyada?