Tarihi 2 Eylül 2014

Ahtapot ve oğlu

Muhteşem bir sistem kurdular dünyada.
İngiltere İsrail'i doğuran ülkeydi.
Kudüs'te kurulmasına yol veren Kraliçeydi.
Yani Britanya İmpratorluğu İsrai'in anasıydı. Ana-oğul el ele verdiler. Amerika'da İsrail'in maşalı askerleri Neo-Conlar ülkenin Paralel yapısıydı.
Para İmparatoru Yahudi sermayesi Baron Rotschild'in kumandasında önüne geleni satın alıyordu.
Kim iktidara gelirse gelsin kuklaya çevirip yönetiyorlardı.
Zaten Amerika'ya yerleşenlerin içinde büyük çoğunlukta İngilizler de vardı.
Müthiş ittifakla SÜPER GÜCÜ senelerce yönetti ana oğul. "Afganistan'a, Irak''a gir" dediler başkanlara. Koskoca Amerika, ana-oğul'un kölesine dönmüştü. Raydan çıkan yöneticiler hizaya getiriliyor, gerekiyorsa başkanlar bile öldürülüyordu. İngiliz-İsrail ittifakının dolmuşuyla dünyanın her yerinde savaşa giriyordu ABD. Haliyle dünyanın her yerinde de "Kahrolsun Amerika" sesleri yükseliyordu. Amerika saldırtılıyor, ülkeler parçalanıyor, bundan İsrail faydalanıyordu.
Ne kadar parçalanma, o kadar bölgeye yayılmak demekti. İngilizler faydalanıyordu.
Ne kadar yıkım o kadar petrol şirketleri ile işgal demekti. Onun için "Kahrolsun Amerika" idi durumlar. Okyanus ötesindeki 300 milyon nüfus, çöldeki 8 milyon nüfusa teslim olmuştu.
Obama bu ana-oğul "SAHİP" sistemine başkaldırmaya çalıştı. "Artık savaşmayacağım" dedi. İngiliz ve İsrail ittifakı gitti IŞİD'i kurdu. Londra'dan gelip "Allahüekber" diyen İngiliz ajana Amerikalı gazetecinin kafasını İslam adına kestiriyorlardı.
Nasılsa medyada ellerindeydi ve "IŞİD'i Türkler kurdu" diyecek borazanları da vardı.
Proje tutmuş, Amerika ayaktaydı. Kafa kesme cezasız kalmamalı, Amerikan askerleri derhal Irak'a girmeliydi. ABD senatosundaki Yahudi sermayesi uşağı senatörler nitekim bir haftadır "Irak'a dalalım" diye bas bas bağırıyor.
Obama'yı korkaklıkla, bostan korkuluğu olmakla suçluyor. İngiltere'deki Yahudi sermayesi boş durur mu? Çünkü bunların hepsi Bremen mızıkacıları gibi koro halinde çalışıyor. Biri eşek olmuş anırıyor, diğeri horoz gibi ötüyor. Son örnek Telegraph gazetesi.
Dünkü sayfalarında "IŞİD'e saldırı için stratejimiz yok" diyen Obama'ya veryansın ederek yerden yere vuruyor. Ve son darbeyi şöyle indiriyor. "Yıldızı sönüyor gözüken bir başkan olan Obama, Amerika'nın seçeceği yol üzerinde gittikçe daha az etkili olacak.."
Evet Obama'yı itibarsızlaştırma savaşını resmen başlattılar. Ya kıskaca alınıp "HAL" edilecek ya da dünyanın "Kahrolsun Amerika" diye bağırmasına aldırmaksızın Irak'a fena halde dalacak.
Yine daha daha kan dökülecek, Irak İngilizİsrail ittifakı eliyle bölge dizayn edilecek.
Türkiye'ye K.Irak üzerinden gelen petrole talip olan Netenyahu da bu istediğine kavuşacak.
Hep böyle yaptılar. Tarih boyunca hep birilerini kullandılar. İngiliz kafası, Yunanistan'a müthiş gaz vererek bizim topraklarımıza soktu.
Osmanlı'yı paramparça etti.
Bizi yıllarca "Kahrolsun Yunanistan" diye bağırttı ama parçalanan topraklardaki petrol yataklarına hep İngilizler kondu. Savaştıracak ya devlet buldular ya da terörist gruplar. Kan ve parayla geldiler hep. Osmanlı'nın başına Mısır'da ayaklanma çıkarıp bela sardılar.
Osmanlı Mısır'la uğraşırken Tunus'a daldılar.
Yemen'e girdiler. Bizi Yemen türkülerine mahkum ettiler. Onun içindir ilk defa HALK oyuyla çıkılan KÖŞK'te söylenen YEMEN türküsünün anlamı büyüktür. Ama o Türkü'yü okudu diye Yavuz Bingöl'ü linç ettirecek yerli işbirlikçileri de az değildi bu ülkede. Dedik ya medyadan şirketlere kadar her yerdeydi bu ahtapotların kollarlı. Satın almak kolaydı onlar için. Her daim yaşananlar aynıydı. Mısır vilayetine İstanbul'dan tayin edilen Osmanlı Paşası'na borç para yağdırdılar. Adamı fena halde batırdılar. Sonra karşısına geçip "Ver Süveyş kanalının hissesini" dediler.
Ve aldılar koca kanalı ceplerine koydular.
Kanalı satan Osmanlı paşası sonra İngiltere'ye sığınıp "Kahrolsun diktatör padişah" diyerek masonlara ve darbecilere katıldı.
Süveyş kanalını borçlandırarak alan kişi İngiltere'de iki kez Başbakanlık yapan Disraeli idi. Ve o da Yahudiydi.Ona Süveyş kanalı için para yağdıran da bugün Amerika'yı köleye ve kurşun askere çeviren Rotschild hanedanıydı.
YENİ Türkiye, tıpkı Obama gibi bu ahtapotlarla ve ana-oğul ittifakı ile savaşıyor. KÖŞK'ü onlardan geri aldık. Ve artık bize yasaklanan tarihimizi de okuyoruz. Onlar kitapçık atacak yerlere. Biz kaldırıp okuyacağız. Ve ahtapot ile oğlunu tanıyacağız. Bu böyle biline.