Tarihi 18 Nisan 2014

Kefen!!!

"T.C. Diyanet Reisliği" diye başlıyor resmi yazı. "Yazı İşleri Müdürlüğü... No: 1747" diye devam ediyor. 1942 yılında kaleme alınmış.
CHP'nin tek parti İKTİDARI olduğu dönemler.
O zamanın Diyanet İşleri Başkanı, oturmuş, bir şeyler yazmış. Yazmak zorunda. Çünkü Taşköprü Müftülüğü'nden bir dilekçe gelmiş.
Müftü Bey bir sıkıntıyı aktarmış. "Ne yapalım?" diye sormuş.
Sıkıntı gerçekten çok büyük.
Aşılacak gibi değil. Peki nedir bu ZOR durum.
1747 No'lu Diyanet cevap yazısı işte bu soruya cevap vererek şöyle başlıyor? "Fevkalade vaziyet dolayısıyla cenaze tekfininde KEFEN bulmak güçlüğüne maruz kalanlar tarafından tekfinin mahiyeti ve asgari haddi Reisliğimizden sorulmaktadır."
Evet gördüğünüz gibi...
Memlekette KEFEN yok KEFEN!!! Ölülerimizi kefensiz nasıl gömeceğini soruyor Müftülük. Hey gidi hey!!!
Bizi önce borçlandırdılar. Sonra verdikleri borcun yarısını daha göndermeden faiz olarak ceplerine attılar. Ardından savaşa sokarak verdiklerini silaha yatırttılar.
Savaşta da silahları telef ettiler.
Ardından bir İmparatorluğu paramparça edip ölülerini gömdürecek KEFEN bile bulamaz hale getirdiler.
Kendisini vatansever ilan eden İttihatçı Masonlar vasıtasıyla yaptılar bunları.
Karşılarına dikilen, ses çıkaranlara "DİKTATÖR, KIZIL SULTAN ve yandaşı" yaftasıyla vatan haini elbisesi giydirdiler. Parçaladıkları ve soyup soğana çevirdikleri bu ülkede KEFEN bulamayacak liderleri başa getirdiler.
Ülkeyi KEFEN bulacak noktaya getiren liderleri de ya ASTILAR ya da ZEHİRLEDİLER.
Benim gençliğim KEFENİ bulabilenler dönemiydi. Sokakta komünist-faşist diye bizi bize öldürtüyor, ardından bulabildiğimiz için dedelerimize göre şanslı olduğumuz KEFENİ giydiriyorlardı. Ama bizim de yokluklarımız vardı. Tıpkı KEFEN sıkıntısı gibi tüpgaz, yağ, benzin KUYRUKLARI ürettiler bizim neslimize de... Şimdi YENİ TÜRKİYE'nin yeni nesli YOKLUĞU bilmiyor.
Zenginlik BOĞAZ'daki 300 aileden ve YALILAR'dan, KEFEN bulamayanların Anadolu'daki torunlarına da yansıyor.
Ve bu birilerini rahatsız ediyor.
Zenginler Kulübü TÜSİAD'ın başkanı çıkmış "Çoğunluğun verdiği yetkiyi azınlığın haklarını da koruyacak bir anlayışı bina etmek zorundayız" diyerek iktidara sallıyor.
Sayın Zenginler Kulübü üyesi beyefendi...
Sizden çoğunluğun hakları için de aynı sözleri sarfetmenizi beklerdik.
Yıllarca boyunca bu ülkenin her yıl 55 milyar dolarlık vergisinin 45 milyarı neden 300 aileye gitti? Neden GÖKDELEN'e dönen MİLYAR DOLARLAR BİNASI'nın hesabını sormuyorsunuz?
Neden üyeleriniz "Dolmabahçe'yi işgal etmeye çalışanların" yanında yer aldı?
Neden "Yürüyün Meclis'e" diyenlerin yanına "ÇAPULCUYUM" diyerek üyeleriniz koştu. Neden "Dolmabahçe ve Meclis işgali anlayışındaki BİNA'yı YIKMAK ZORUNDAYIZ" da demiyorsunuz?
Dolmabahçe ve Meclis BİNA değil mi?
Neden "Bu adamı indirmek zorundayız" diyen İsrailli Bakanlara "GIK"ınız çıkmıyor?
Niçin "İndirin bu adamı" diye bas bas bağıran İngiliz ve Amerikan Yahudi BARONLARIN gazetelerine BU ÜLKENİN evladı ve ZENGİN AİLELERİ olarak "TISS"ınız yok.
Bu ülkenin Dışişleri Bakanı'nı Generallerini, MİT mensuplarını dinleyenler, devletin TIR'larındaki güvenlik görevlilerini yerlere yatıran vatan haini zihniyet hakkında bırakın "A""Z" bile demiyorsunuz?
Bakın Ali Koç önceki gün "Ekonomimiz Cumhuriyet tarihinin en iyi noktasında" diyor. Sabancılar'dan da benzer bir açıklama geldi dün.
Yani bu ülke KEFENİ yırtmış.
Zenginlerimiz maşallah daha fazla kazanıyor.
Neden "İNDİRME" tellallığı yapan yerli ve yabancılara "TIK" yok.
Her yol denenerek indirilmek istenen bir adam "Biz KEFEN'le çıktık yola" diyor.
Neden biraz olsun onu da anlamayı denemiyorsunuz?
GIK, TISS ve TIK yok mu?
Bugün de ABD elçisi ile BOĞAZ GECESİ partiniz mi var? Efendim anlamadım.