SAVAŞ AY

SAVAŞ AY

Tarihi 14 Ekim 2011

Voleybolculara Caroline desteği

Katar'ın başkenti Doha'da yapılan Voleybol Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Vakıfbank Türk Telekom, Brezilyalı güçlü rakibi Osasco Voleibol Clube'yi 3-0'lık mağlup ederek finale kaldı.
Bir grup Türk seyircisinin desteğiyle moral bulan ekibimiz, şampiyonadaki ilk 2 maçını da rakiplerine set vermeden kazanmıştı.
Dışarıda 50 dereceye varan hava sıcaklığı salonda klima marifetiyle düşmüştü ama o bir avuç seyirci oldukça sıcak bir atmosfer yaratıyordu.

Finaldeyiz

Bir diğer sürpriz de Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı tv dizisinin başoyuncularından Caroline'in (Wilma Elles) seyirciler arasında yer almasıydı. Sempatik ve güzel Hollandalı oyuncu elinde takımımız bayrağıyla tezahüratlara katıldı. Bu koro eşliğinde yarı finale çıkan takım Brezilya temsilcisi Osasco Voleibol Clube ile karşı karşıya geldi.
Katar'ın başkenti Doha'da oynanan müsabakada, temsilcimiz ilk seti 25-19, ikinci seti 25-21, üçüncü seti de 25-19'luk skorla kazandı ve finale yükselme başarısı gösterdi.
Temsilcimizin finaldeki rakibi, Azerbeycan ekibi Rabita Bakü ile Dominik Cumhuriyeti takımı Mirador arasında oynanacak diğer yarı final müsabakasının ardından belli olacak.
Final mücadelesi ise bugün 17.00'de oynanacak.