Tarihi 21 Temmuz 2016

Dua edelim ki!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yaverinin ifadesine bakın. "Gülen cemaatiyle ilk defa ortaokul döneminde tanıştım. 5 yaşından beri subay olmayı hayal ediyordum. 1989 yılında Işıklar Askeri Lisesi'nin sınavlarına girdim. Cemaatteki ağabeylerim Bursa'daki cemaat evinde sınavdan bir gece önce soruları bana getirdiler. Ben de askeri liseye girdim."

***
Bunlar sadece askerin içine girmenin yollarını açmadılar. Liseye, üniversiteye giriş sınavlarını da çalıp müritlerine verdiler. Hırsızlık yaptılar, soysuzluk yaptılar. Ve şimdi hak eden namuslu çocukların yerinde o hırsızlar oturuyor. Herkes makyajını kendi kurallarınca yaptı. Soysuz müritler de olmaları gereken yerlere yerleştirildiler. Genelkurmay'ın kalbine bile.

***
Vatandaşını katledenlerin emirleri kimlerden aldıklarını sorgulamaya gerek yok. Onlar vatanlarına itaat etmek yerine, ihanet etmenin gururunu (!) yaşadılar. Onlar çocuklarımızın sınav sorularını çalmaktan duydukları onuru (!), halkın üzerine bomba yağdırmakla da duydular. Çünkü bugünler için yetiştirildiler. Bu vatan uğruna ölmek için değil, vatanını sevenleri öldürmek için.

***
Dua edelim ki... Bu soysuz filmi yoldan çeviren, tankların önünde duran bir ruhu varmış ülkemizin. Dua edelim ki... Dik duran ve bunlarla ölümüne mücadele eden bir Cumhurbaşkanımız varmış.