Aşk tarifi: Sarımsak bal

Mucize etkisiyle doğal antibiyotik olan bal ve sarımsak bir araya geldi. Karışımı afrodizyak etkisiyle çiftlerin umudu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2016 Güncelleme 06 Mayıs 2016, 00:00
Aşk tarifi: Sarımsak bal

İÇİNDEKİLER

Mutfakların vazgeçilmez ikilisi sarımsak ve bal doğal tedavi yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Bal ve sarımsağın karışımı ise pek çok hastalığın iyileşmesinde oldukça etkili oluyor. Soğuk algınlığından yüksek tansiyona, iltihap, astım, yorgunluk halsizlik, kısırlık ve hatta kansere kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanılan karışım doğal bir ilaç görevi görüyor.

MUHTEŞEM TARİF
Afrodizyak etsiyle çiftlerin mutluluğunu devamlı kılıyor. Kan akışını hızlandırıp, ereksiyon problemini ortadan kaldırıyor. Kalbi besleyip vücuda güç veriyor. Mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor. Karışım görüş gücü azalan gözleri de canlandırıyor. Yaşa bağlı veya genetik ve çevresel faktörlerle görme bozuklukları için uzmanlar yandaki tarifi veriyor.

MALZEMELER: 3 diş sarımsak, 10 çorba kaşığı bal, 200 gr. keten tohumu yağı, 4 limon.

HAZIRLANIŞI: Sarımsağı öğütün. Ardından limonu soyup doğrayın. Sarımsak, bal ve keten tohumu yağını ekleyin. Tahta kaşıkla iyice karıştırın. Yemek öncesi 3 öğün 1 kaşık tüketin.