Aşkın şifresi süsen bitkisi

Bitki ve besinler cinsel hayatında sorunları olanların imdadına yetişiyor. Süsen, çiftlerin isteklerini ateşliyor. Arı sütü, benzersiz bir güç veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2016 Güncelleme 26 Nisan 2016, 00:00
Aşkın şifresi süsen bitkisi

İÇİNDEKİLER

Mucize yine doğadan çıktı! Uzmanlar, cinsel açıdan sorunları olanlara dermanın doğada saklı olduğunu belirtiyor. Ereksiyon probleminden isteksizliğe kadar birçok problemin şifası olan besinleri ve etkilerini ise şu şekilde sıralıyor:

BİTKİ ÇAYLARI: Vücutta kan dolaşımı hızlanır, tutkularda ve heyecanlarda artış olur. Cinsel yaşamı canlandırır.

LAVANTA: Cinsel yaşamı güçlendirir.

KARANFİL: Doğal afrodizyakların en güçlü-lerinden biridir.

POLEN: Afrodizyak etkisi çok yüksektir.

ZENCEFİL: Duyguları harekete geçirir. Daha ateşli yapar.

TARÇIN: Afrodizyak olarak kullanılır. Cinsel dürtüleri uyandırır. Vücuda güç verir. Çiftlerin isteklerini kamçılar. Ereksiyon problemini giderir. Benzeri olmayan avantajlar sağlar.

ARI SÜTÜ: Cinsel bezleri geliştiren arı sütünün etkileri kısa zamanda hissedilir. Performansı artırıyor. Haz almayı kolaylaştırıp uzun soluklu cinsel hayata sahip olmayı sağlıyor.

HARDAL: Cinsel bezlerin işleyişini hızlandırır. Yasemin: Etkili bir uyarıcıdır. Çayı içilebilir. Süsen: Süsen kökü tozu her iki cins için de güçlü bir afrodizyaktır.

VANİLYA: Uyarıcı etkisi vardır. Erkeğin gücünü artırır. Roka: Cinsel gücü de artırır. Rezene: Her gün bir parça alınması cinsel gücü artırır.