Mucize karışımlar hastalıkları kovar

Kanser, karaciğer ve iltihaplanma gibi rahatsızlıklara karşı doğal yaşam şifa sunuyor. Kimyon kansere iyi gelirken, havuç yaprağı detoks etkisi gösteriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2015 Güncelleme 07 Temmuz 2015, 00:00
Mucize karışımlar hastalıkları kovar

İÇİNDEKİLER

Son yılların en yaygın görülen rahatsızlıkları arasında başı çeken kanser rahatsızlığı, vücutta biriken toksin atıkları yaşamı ciddi anlamda tehdit ediyor. Uzmanlar bu durumda ilaçlar dışında doğal yaşamın da çare sunduğunu aktarıyor. Rahatsızlıklara iyi gelecek şu karışım tariflerini veriyor...

Akciğer kanserine karşı karışım :

Malzemeler:
1 pancar
1 havuç
1 elma

YAPILIŞI:
Bütün malzemeleri yıkayın.
Kabuklarıyla birlikte katı meyve sıkacağından geçirin. Her gün kahvaltıdan önce aç karnına bu karışımı tüketin. 3 ay boyunca devam edin. Bu içecek aynı zamanda karaciğer ve böbrek hastalıklarına da iyi gelir.

Detoks etkisi yaratan karışım:

Malzemeler:
Birkaç tane havuç yaprağı
2 adet meyve (elma, armut ...)
2 bardak su

YAPILIŞI: Tüm malzemeleri katı meyve sıkacağından geçirip tüketin. Vücuttaki bütün toksik atıkları temizleyecektir. Özellikle havuç yaprağının bunların yanı sıra metabolizmayı da hızlandırır. Tümör gelişiminin önlenmesinde olumlu bir etkiye sahip mineraller içerir.

Boğaz enfeksiyonuna karşı karışım:

Malzemeler:
80 gr. kimyon tohumu
200 ml su

YAPILIŞI: Kimyonun üzerine 200 ml. suyu ekleyerek 15 dakika kaynatın. Kahve telvesine benzer bir görüntü olduğunda 50 ml daha su ekleyip yeniden kaynatın. Her 30 dakikada 1 çorba kaşığı tüketin. Sadece 2 saat sonra boğazda ağrının azaldığını, 4 saat sonra ise tamamen enfeksiyonun kaybolduğunu göreceksiniz.

Astıma karşı karışım:

Malzemeler:

500 gr kırmızı soğan
500 gr şeker
2 limon
1 litre su
7 kaşık bal

YAPILIŞI: Şekeri kırmızı renk alıncaya kadar orta ateşte ısıtın. Ardından, doğranmış soğanı ekleyin kısa bir süre kızartın ve su ilave edin. Daha sonra su 3'te 1 oranında suyu buharlaşana kadar orta ateşte pişirin. Soğumaya bırakın. Sonra 2 limon suyunu ve balı ilave edin.
Karışımı, cam şişe içinde koyup, her yemekten önce 1 çorba kaşığı tüketin.