Güzellik ipte saklı

Her yaşta güzel bir cilde sahip olmanın sırrı çözüldü. Dermatolog Özüntürk, iple asma yöntemiyle genç ve diri cilde sahip olmanın mümkün olduğunu açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 00:00
Güzellik ipte saklı

İÇİNDEKİLER

Kadınların korkulu rüyası olan ciltte sarkma tarih oluyor. Rus doktor Marlen Sulamanidze tarafından geliştirilen gençlik ve güzellik için yüz germede kullanılan iple asma yöntemi Türkiye'de de geniş bir kitleye hitap ediyor. Başta Hollywood yıldızları olmak üzere ülkemizde de birçok ünlü kadın tarafından tercih ediliyor.

30 DAKİKA SÜRÜYOR
Cerrahi işleme gerek duyulmadan 30 dakikada ve yüzde eriyen özel dikenli iplerle uygulanan yöntemin Türkiye'deki uygulayıcılarından biri de Dermotolog Erçin Özüntürk olarak öne çıkıyor. Güzellikte iple asma yöntemin mucidi Sulamanidze'nin arkadaşı olduğunu söyleyen Özüntürk "Öncelikle yöntem daha çok iple örümcek ağı gibi yüzlerce iple uygulanıyordu. Ancak arkadaşım Sulamanidze yöntemi daha da geliştirdi. Şimdi 10 iple 10 yıl gençleştiren bir mucize gerçekleştiriliyor. Hiç bir kesi ya da cerrahi işlem olmadan iple asarak gençliği getiriyoruz. Bununla birlikte daha kaliteli bir cilt yapısına kavuşuluyor" dedi.