Terazide sağlık var

Aşk konusunda hırçınlaşacak olan terazileri enerji dolu bir sağlık bekliyor. Parasal olarak iyi niyeti suiistimal ediliyor. İş hayatında ektiğini biçmeye hazırlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2014 Güncelleme 27 Aralık 2014, 01:37
Terazide sağlık var

İÇİNDEKİLER

Her sağlıklı terazi davranışının altında -bilinçli veya bilinçsizsakinleşmek amacı yatar. Gerilimi atmak, ortayı bulmak, sinirleri yatıştırmak için terazi adım adım hedefe doğru harekete geçer. Terazi'nin kaynağı paradoks ve ikileme karşı yüksek toleransıdır. Tüm bütünlerin birbirini tamamlayan yarımlardan oluştuğunun bilincinde olmasıdır. Terazi her konunun iki yönünü de tartar. Karşıt felsefeler, karşıt seçenekler, hepsini kabul eder. Ortayı arar ve dengeyi orada bulur. İlişkiler bu burcun kendisini geliştirdiği alanlardır. Bu alandaki stratejisi kibarlıktır. Kibarlık bir başkasını nasıl etkilediğimizin algısıyla kısmen hareketlerimizi ayarlama kabiliyetidir ve terazi bu hünerle doludur. Kaynaklarının ve stratejilerinin çarpıtılmasıyla terazinin gölge yönü ortaya çıkar. Akıl uçsuz bucaksızdır, iki olasılığı barındırabilir. Ancak hayat daha dar kapsamlıdır. Terazi, günlük hayatta yol ayrımına geldiğinde seçim yapmak zorunda kalır. İkileme olan hoşgörüsü renksizliğe ve kararsızlığa dönüşebilir. Nezaket sığ yüzeyselliğe ve gerçek çatışmalarla açıkça yüzleşmemeye doğru çözülebilir. Terazi ilişkide sahte bir tatlılık, sabır ve uysallık maskesi altında kendi bireyliğini tamamen bastırma pahasına, mutlu bir uyum görüntüsü yaratabilir. Kendi gereksinimlerinin izini kaybedecek kadar bir başkasının bakış açısını anlayıp benimseyebilir. Terazilerin uğurlu günü cumadır. Uğurlu taşı ise "Opal"dır. Terazilere uğurlu gelen sayısı 6'dır.

KAYGIYLA HIRÇINLAŞAN AŞIK
Sevgili teraziler özellikle 4 ve 9 aylara dikkatinizi çekmek istiyorum. Evliliğinizde ya da ilişkinizde yaşamak istediğiniz konularda imkânsızlık nedeniyle hırçınlaşabilirsiniz. Bahsettiğim bu iki ayda son derece soğukkanlı olmalı ve olayları akışına bırakmanız gerekiyor. Bekar teraziler, özellikle sevdiğiniz insanın çevresinden bir kişinin size yakınlaşmasını, hissettiğiniz zaman hatalar yapabilirsiniz. Bu durum sizi oldukça zor durumlara sokacaktır, dikkatli olmanız gerekiyor. Evliliğinde sorun yaşayan teraziler, ciddi kararlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bahsi geçen konular dışında renkli bir sevgi yılı sizi bekliyor.

HAREKET ENERJİSİ
Sevgili teraziler, özellikle düzenli ilaç kullanması gerekenler rahatsızlığınızla ilgili iyi yönde keyifli gelişmelere hazır olun. Sadece bu sene bütün terazilerin fiziksel anlamda çok hareketli olması gerekiyor. Spor anlamında yapabileceğiniz ne varsa yapmaya çalışın. Yapmanız gereken diğer bir hususta ne yapın ne edin evinizde en çok vakit geçirdiğiniz yer neresi ise rengini sevdiğiniz canlı bir renk ile değiştirin. Bu size farkında olmadan ekstra bir enerji verecektir. Çocuk sahibi teraziler, çocuklarınızın beslenme alışkanlığını değiştirmeniz şart, özellikle kilo sorunu olan çocuklarınız varsa. Deniz ürünleri sofranızda daha çok bulunsun.

DİKKATLİ KAZANÇ
Sevgili teraziler, geçmiş yıllarda kalan bir alacağınız varsa bu konuda yapmanız gerekenleri yapın. İyi niyetiniz suiistimal ediliyor gibi. Hukuksal anlamda mahkemesi olanlar zaman konusunda ertelemeler biraz canınızı sıkabilir ama ilahi adalet yerini bulacaktır. İş beklentisi olan teraziler ben ne iş olsa yaparım mantığından uzak durun kesinlikle. Terfi beklentisi olan teraziler, üstlerinizle çalışma arkadaşlarınızla iyi geçinmek zorundasınız. Teraziler, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Yatırım yaparken son derece dikkatli olmanız gerekiyor ummadığınız risklerle karşılaşabilirsiniz.