İkizlerde çifte şans

Değişken ruh halleriyle tanınan ikizlerin, 2015 yılında hem aşkta hem de işte yüzü gülüyor. Aşkta evliliğe adım atacak olan bekar ikizlerin sağlığına da dikkat etmesi, borçlarını geciktirmemesi gerekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2014 Güncelleme 23 Aralık 2014, 00:00
İkizlerde çifte şans

İÇİNDEKİLER

İkizler burcu bireyleri kıvrak bir zekaya sahiptirler. Son derece pratik olup, mantıklı düşünme konusunda ustadırlar. Hayal güçleri ve el becerileri gelişmiştir. Tahmin kabiliyetleri ve sezgileri güçlüdür. Bilgi toplama ve bilgi yayma görevini üstlenmişlerdir. Araştırma, inceleme, deneyleme ve gözlemleme yetenekleri fazladır. Sosyal ilişkileri kuvvetlidir. Hayatın hızlı temposuna rahatlıkla ayak uydurabilirler.

HIZLI DEĞİŞİME AYAK UYDURUR
Ruh hallerinin hızla değişmesi olumsuz, çabuk adapte olabilmeleri ise, olumlu taraflarıdır. Çok farklı ilgi alanlarında çok farklı bilgiler edinirler. Olayları derinlemesine inceler, kimsenin girmediği noktalarına nüfuz edebilirler. Bu burçlar tabiatları olan havadan dolayı son derece özgürlük düşkünüdürler. İnsanların dertlerini dinlemeye, onlara yardımcı olmaya çalışırlar. Manevi olduğu kadar, maddi olarak da yardımseverdirler. Hatta bazen abartıp, müsriflikle de suçlandıkları olur. Fikirlerini açıkça söylemek, ikizler burcunun özellikleri arasındadır.

BEKARLAR DİKKAT
!
Sevgili bekar ikizler, gerçek aşktan ümidinizi kesmişken herşeyin değiştiğine şahit olacaksınız. Yanlız dikkat etmeniz gereken bir konu ikilemler yaşamanız örneğin, iki aşk, iki sevgili arasında kalmanız. Şubat-Mart gibi dönemlerde yaşayabileceğiniz bu zor durumdan mantıklı bir şekilde çıkmanız gerekecek. Bu zorluğu aştığınızda gelecekle ilgili hayaller kurmaya başlayıp evliliğe doğru yelken açacaksınız.

SÜRPRİZ BEBEK HABERİ ...
Evli ikizler size gelince, özellikle haziran ayında karşınıza çıkacak sorunları el birliği ile atlatırsanız sakin huzurlu bir yıl sizi bekliyor. Tabi ki her evlilikte olduğu gibi sizde de tartışmalar yaşanabilir asla bu tartışmalara ailelerinizi dahil etmeyin. Maddi anlamdaki sıkıntılarınız varsa bunu ilişkinizi yormayacak mantıklı bir şekilde karşılamaya çalışın. Herkesin bunları yaşayabileceğini düşünerek sakin olun. Eylül ayında son senelerin en keyifli zamanlarını yaşamaya hazır olun. Süpriz bebek haberleri sizi asla şaşırtmasın, bereketiyle gelecek.

PARA VE iŞ...
Sevgili ikizler, serbest meslek sahibi iseniz devletle ilgili geciken ödemelerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Biriken borçlar başınızı ağrıtabilir. Yanınızda çalışan elemanlarınızdan yana sosyal haklardan geciken hakedişlerden bir sıkıntı sorun yaşamanız muhtemel. Bunun yanı sıra sizin için ev almaya uygun bir yıl. Bu konuda borçlanmanız gerekirse de gözünüzü karartın. Endişe etmeyin. İş değişikliği düşünen ikizler ise gurur yapmadan size bu konuda yardımcı olabilecek tanıdıklarınızın kapısını aşındırın. Tayin atama gibi beklenti içerisinde olan ikizler bu anlamda ilk başlarda biraz yüzleri asılsa da zamanın size çalıştığını göreceksiniz ve yüzünüz gülecek. Son söyleyeceğim konu ise bu sene sizin için ne kadar bereketlide olsa lüzumsuz masraflardan gereksiz harcamalardan kaçınmanız. Gerekirse bu sene cimri olmayı deneyin.

SAĞLIK
Sevgili ikizler, yatma uyuma şeklinizi ya da yatağınızı kesinlikle değiştirmeniz gerekiyor. Özellikle bu sene uyandığınızda ne kadar yorgun dinlenmemiş bir şekilde olduğunuzu aklınıza getirirseniz hak vereceksiniz. Yine bu sene son derece enerjik olmanız gerekecek, hep bir koşturmaca hep bir zamansızlık kaygısı yaşayabileceğiniz için size fazladan enerji verecek beslenme alışkanlıkları edinin. Son olarak hazımsızlık ve sindirim sorunları yaşıyorsanız eğer bu sene bu sorununuz had safhaya çıkabilir. Şimdiden önleminizi almaya bakın yoksa bu konuda ciddi sıkıntılar
yaşayabilirsiniz.

Aras Yeniaras