Mide kanserine ekşi şifa

Kilo kaybı, sindirim güçlüğü ve halsizlik ile kendini gösteren mide kanserinde ekşi taze yonca, ısırgan otu ve aynısefa bitkilerinden yapılacak karışım iyi geliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 02:18
Mide kanserine ekşi şifa

İÇİNDEKİLER

Ülkemizde de görülme sıklığı giderek artan mide kanserinde doğru ve düzenli beslenmek oldukça önemli.
Mide kanseri ile ilgili görüşlerini bildiren uzmanlar bu hastalığa karşı bazı karışımların iyi geleceğini ifade ediyor. Ülser ağrısı ve sancısına benzer devamlı ağrı hissedenlerin vakit kaybetmeden hemen bir hekime başvurması gerektiğini aktaran uzmanlar bu can yakan rahatsızlığa karşı şu karışımların ilaç gibi geleceğini bildiriyor...

* Bir çay fincanı soğuk suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı ökse otunu katın. 12 saat suda beklettikten sonra süzürek günde 2 kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan 1 saat önce 1 çay fincanı için.

* Aynı oranda temizlenip yıkanmış taze ısırgan otu, civanperçemi, hindiba ve sinirli yaprak otunu nemli olarak mikserden geçirin.
Bu karışımı temiz bir tülbentin içine bırakarak özsuyunu alın. Bu özsuyu karışımından saat başı birer yudum alarak tüketin.

* Bir miktar temizlenip yıkanmış ekşi yoncayı nemli olarak mikserden geçirin. Temiz bir tülbentin içine bırakarak sıkın. Elde edilen öz suyunu bir kenarda bekletin. Daha sonra 1 su bardağı kaynar suyun içine ince kıyılmış birer çay kaşığı taze ısırgan otu ve aynısefayı katın. Demlenmesi için beklendikten sonra süzerek içine 8-10 damla ekşi yonca suyundan katın. Günde 2 kez, sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer su bardağı için.

Karabaş ve ısırgan otunun birlikteliği...
Bir ağrı ve sızıyla can yakan mide kanserinde karışımların önemli olduğunu ifade eden uzmanlar, hastalığın hafiflemesinde etkili olabilecek şu tarifi veriyor: "1 su bardağı kaynar suyun içine ince kıyılmış birer çay kaşığı karabaş otu ve havanda dövülerek toz haline getirilmiş ısırgan otu tohumunu atın. Demlenmesi için kısa süre bekleyin. Daha sonra günde 2 kez olmak kaydıyla sabah kahvaltılarından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan 1 saat önce 1 su bardağı tüketin."