Kesme şekeri

Zayıflama uğruna şekeri hayatından tamamen çıkaranlar dikkat! Uzmanlar şekersiz diyetlerin ölümcül olabileceğini belirtiyor..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 00:00
Kesme şekeri

İÇİNDEKİLER

Bayramda şeker yemeyin diyen Türk uzmanlara karşı İngilizler şeker yememenin ölümcül olduğunu söylüyor. İngiliz uzmanlar şekerin zararlı olduğunun uzun zamandan beri kabul edilmesine rağmen, tamamen şekerden arındırılmış diyetlerin bir süre sonra vücutta başka rahatsızlıklara yol açacağı uyarısında bulunuyor. Birleşmiş Milletlerin şekeri yeni tütün olarak tanıtırken İngilizler sıfır şeker içeren diyetleri hayatından çıkarıyor.

FINDIK YİYİN
Yakın zamanda oluşturulan diyet programlarının şekersiz olmasının çok zararlı olduğunu belirten uzmanlar "Meyve-sebzeler, süt ürünleri, yumurta ve fındıkta bile şeker bulunuyor. Bu nedenle şekeri tamamen diyet listesinden çıkarmanın ölümcül sonuçları olabilir" şeklinde konuşuyor.

DOĞAL GIDALARDAN ALIN
Şekerden tamamen uzaklaşmanın vücut için gerekli temel gıdalardan yoksun kalmak anlamına geldiğini vurgulayan uzmanlar şekerin hazır gıdalardan değil doğal besinlerden alınması gerektiğini belirtiyor.