Meteoroloji'den çok önemli uyarı!

Havalar ne zaman ısınacak?

Giriş Tarihi 05 Nisan 2013, 00:00 Güncelleme 05 Nisan 2013, 09:45
Meteoroloji’den çok önemli uyarı!

İÇİNDEKİLER

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 6 ila 8 derece azalacağı, iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

HARİTALI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN


BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Doğu Akdeniz'in parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
: Doğusu parçalı ve çok bulutlu Sivas, Yozgat ve Kayseri çevreleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ
: Parçalı bulutlu, Sinop çevrelerinin bu akşam saatlerine kadar sağanak yağışlı, zamanla bölnelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.