Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2011 Güncelleme 25 Haziran 2011, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

YAZ sonunda patlıcanları mangalda ya da fırında közleyip bir yemeklik poşetlerde saklayın. Patlıcanları karnıyarıklık kızartıp da saklayabilirsiniz. Kırmızı biberleri de aynı işlemden geçirip salatası için birer kullanımlık poşetlere koyun.
BAMYALARI bol limon suyu ile rengi sarıya dönene dek kısık ateşte kavurup saklayabilirsiniz.
YAZIN sonuna doğru rondodan geçirilen domatesleri kaynatıp sıcakken kavanozlara doldurun.
YARIM kiloluk poşetlere çilek, vişne, böğürtlenleri koyun, kışın pastalarda kullanın.
YAZIN mısır haşladığınızda tanelerini çıkarıp kışın salatalarda ve çorbalarda kullanmak üzere buzluğa koymayı unutmayın.