Baldız tatlı boşanma acı

Medyatik müşavir Ali Tezel'in kendisini kız kardeşiyle aldattığı eşi Meltem Tezel sessizliğini bozdu: Gerçeği öğrenince çıldırdım. Başka kadın olsa belki ama baldız olayını affetmem

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2010 Güncelleme 14 Haziran 2010, 03:26
Baldız tatlı boşanma acı

İÇİNDEKİLER

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, bu kez mesleki değerlendirmeleriyle değil, 'Yaprak Dökümü'nü andıran çarkantılı boşanma davasıyla gündeme geldi. Ünlü müşavir Tezel'in, 23 yıllık eşi Meryem Tezel'i baldızıyla aldattığı ortaya çıktı. Skandal, Meryem Tezel'in savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla patlak verdi. Tezel, müşavir eşinin kendisini dövüp, kulağını kesmeye teşebbüs ettiğini iddia etti. Karşılıklı boşanma davası açan çiftin dava dilekçesinden ise çarpıcı bir ayrıntı çıktı.

Meryem Tezel, dava dilekçesinde eşinin ayda 100 bin TL'nin üzerinde para kazandığını ve paranın onu değiştirdiğini vurguladı. Tezel ayrıca kendisini boşanmaya iten en önemli olayın ise eşinin kendisini öz kardeşiyle aldatması olduğunu belirtti. Bu iddialar üzerine Ali Tezel, konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, Meltem Tezel dün sessizliğini bozdu.

Eşinin öz kardeşiyle 10 yıldır beraber olduğunu söyleyen Tezel, "Hem kardeşi hem de kocası tarafından aldatılmış bir kadın olarak çok kırgınım" dedi. Olayı öğrendiğinde beyninden vurulmuşa döndüğünü, 10 kilo birden verdiğini de sözlerine ekleyen Tezel, "Eşimle tarlalarda ırgatlık yaparak evlenmiştik. Birbirimize çok bağlıydık. Ama o beni kardeşimle aldattı. Fotoğraflara bakıyorum da kardeşimin tüm eşyalarını ben almışım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.