Karı-koca fanteziye aldıkları fahişeyi dövdü

New York'ta fantezi olsun diye kendilerine partner olarak fahişe kiralayan çift önce aralarında tartıştı, daha sonra da birlikte Meksika asıllı fahişeyi dövdü.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2009, 13:41
Karı-koca fanteziye aldıkları fahişeyi dövdü

İÇİNDEKİLER

20'li yaşlardaki fahişenin şikayeti üzerine çift gözlatına alındı. İddiaya göre Domingo Salazar ve karısı Norma Mendez, fantezi yapmak için Brooklyn'de arabalarına 20'li yaşlarında Meksika asıllı bir fahişe aldılar. Evlerine gelen çift ve fahişe sevişmeye başladılar. Bu arada Norma Mendez kocasının fahişe ile çok daha fazla ilgilenmeye başlamasına kızdı. Kocasın yumruk atmaya başladı. Bunun üzerine Domingo Salazar karısını yumrukladı. Yataktan düşen kadın bir süre sonra toparladın ve bu kez fahişenin üzerine saldırıdı. Korkan fahişe geri çekildi. Karı koca kavga ederken bir anda yeniden sevişmeye başladı.
Fahişe onların sevişmesi üzerine giyinmeye başladı. Bu kez çift fahişenin giyinmesine kızdı. Fahişe paralarını geri verip evden ayrılmayı teklif etti. Çift onun yeniden gruba katılmasını istedi. Fahişe itiraz edince karı koca bu kez ona saldırdı.
Çılgın çiftin elinden zor kurtulan Meksikalı fahişe polise sığındı. Şikayet üzerine gözlatına alınan çift, fahişenin kendilerini dolandırmak istediğini iddia etti. Salazar-Mendez çifti 3 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

EN UZUN VE EN KISA ERKEK ÜNLÜLER!

ÜNLÜLERİN BEKARET İTİRAFLARI

ÜNLÜLERİ UTANDIRAN ANILAR

YEŞİLÇAM'IN UNUTULMAZ SAHNELERİ


HANGİ ÜNLÜ KİMLERLE AŞK YAŞADI

DÜNYANIN EN İYİ FİLMLERİ