Esra Erol 10 yılda 325 çifti evlendirdi

Atv ekranının sevilen yüzü Esra Erol, evlilik programıyla 10 yılda 325 çifti evlendirdi. Bu sezon 5 çifti nikâh masasına oturtan Erol, programda yaşananların gerçekliğini sorgulayanlara, çoğu çocuk sahibi olan çiftlerin mutluluk pozlarını gösteriyor.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2016, 10:56
Esra Erol 10 yılda 325 çifti evlendirdi

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve uzun süredir ekranlarda yerini alan Erol, gelin ve damat adaylarını buluşturmaya devam ediyor. Birçok çifti tanıştırıp, evlendiren Erol, her geçen gün çiftlerin mutluluğuna tanık olmaya devam ediyor.

12 ÇİFT NİŞANLI

Aile kurmalarına vesile olan Erol 10 yılda 325 çifti evlendirdi ve çiftlerin birçoğu çocuk sahibi oldu. "Esra Erol'da" programı bu sezon başından itibaren 5 çifti nikâh masasına oturttu. Ayrıca, evlilik hazırlığında olan 12 nişanlı çift daha var. Erol da eşi Ali Özbir ile 2010'da "Esra Erol'da Evlen Benimle" adlı programıyla atv ekranlarında evlendi. Kendisine programının gerçek olup olmadığını soranlara şöyle diyor: "Bana her zaman sorulan bir soru bu. Gerçek mi diyenlere, şu yanıtı veriyorum; tam 6 yıl önce ben de eşimle bu programda evlendim. Çiftlerimiz de bize mutluluk pozlarını gönderiyor" dedi. Erol, çok fazla kişiyi evlendirmek yerine mutlu yuvalar kurulmasını temenni ederek ilerde mutsuz olmaması için 3-4 ay nişanlılık süresi geçirilmesini öneriyor.