Evlilik oyunu sürecek mi?

atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kertenkele yarın akşam 7. bölümüyle ekranlara gelecek.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 05 Aralık 2014, 15:55
Evlilik oyunu sürecek mi?

İÇİNDEKİLER

Kertenkele izleyicileri atv ekranına kilitleme devam ediyor.

Dizi yarın akşam 20.00'de yeni bölümüyle yayınlanacak.

7.Bölüm Özeti:

Deli Kenan, intikam almak için mahalleye gelip Ziya Hoca'nın karşısına çıkar. Kertenkele'nin iftiraya uğradığının anlaşılması üzerine gönlünü almaya çalışan Zehra da oradadır. Kertenkele, mahallelinin gözleri önünde Kenan'dan nasıl kurtulacaktır?

Ekrem ise Ziya Hoca'ya büyük bir haksızlık yaptıklarını düşünerek suçluluk duyduğu için malikânedekilerin Kertenkele'den özür dilemesini istemektedir.

Yaşanan olaylar sonrası Zehra'ya bir sürpriz yapmak isteyen Ekrem, Zehra ve Hale'nin annelerinin yaptığı bir resmin peşine düşecektir. Bunun için bir müzayedeye katılan Ekrem, resme sahip olmak için Kenan'la mücadeleye girişecektir. Ekrem sonunda tabloyu alıp malikâneye getirse de Kenan, malikâneden tabloyu çaldırtır. Uzun süredir malikânede kalan Hale eve dönmek için tablonun bulunmasını şart koşar. Ünsal, Hale'yi eve döndürmek için tablonun peşine düşer. Ancak Kertenkele de Zehra için tablonun peşindedir. Deli Kenan'ın kale gibi korunan binasında saklı tutulan tabloyu alan Ünsal mı yoksa Kertenkele mi olacaktır?

Yayın Tarihi : 6 Aralık 2014 / Cumartesi
Yayın Saati : 20.00