Erkek olsam Hicabi’yi oynardım

Kertenkele dizisinde Hale karakterini canlandıran Bihter Dinçel, ilk kez komik olmayan bir rolü canlandırmaktan çok memnun olduğunu söylüyor.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2014, 10:22
Erkek olsam Hicabi’yi oynardım

İÇİNDEKİLER

Bihter Dinçel, arada kalmış, dişi, ailenin koruyucu diyerek tarif ettiği Hale'nin oyunculuk hayatındaki kırılma noktası olduğunu belirtiyor.

Hale, oyunculuk hayatımın kırılma noktası

Bihter Dinçel rolüyle ilgili şunları söyledi: "Ben şimdiye kadar hep komedi ağırlıklı roller oynadım şimdi komedi ağırlığı olan bir dizide komedisi olmayan bir rol oynuyorum. Bu çok hoşuma gidiyor. Yapmadığım, denemediğim bir şeydi. Tiyatro sahnesinde deneyimlemiştim ancak dizide, ekranda oynamamıştım. Bana hep komedi roller geliyordu böyle bir algı vardı ama Kertenkele'deki Hale karakteri kırılma noktası oldu. İlk defa daha sade, duru bir rolde oynuyorum. Bunu da çok sevdim. Tam da böyle bir rolü oynayayım dediğim zamanda gelen bir teklifti. İyi oldu."

Hicabi rolünde gözüm var

Dinçel, Kertenkele'deki en sevdiği karakterin "Hicabi" olduğunu söyleyerek, "Erkek olsaydım Hicabi rolünde gözüm vardı. Çok eğlenceli, çok tatlı. Çok sahici ve çok sevimli bir karakter," dedi.