Gönüllerin sultanları

Ortadoğu'da yayın yapan MBC4 kanalı 'En çok hangi dizinin oyuncuları yakışıyor?' diye sordu. Listenin ilk sırasında 'Kara Para Aşk', 2. sırada Karadayı'nın yıldızları yer aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2014 Güncelleme 23 Kasım 2014, 01:45
Gönüllerin sultanları

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en iyi kanalı atv, kalitesini ve farkını sadece ülkemizde değil yurt dışında da kanıtladı. atv'nin reyting rekorları kıran iki dizisinin yıldızları, 'gönüllerin sultanları' olduğunu yapılan bir anketle gözler önüne serdi. Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine yayın yapan MBC4 kanalı, onbinlerce seyircinin katıldığı bir anket düzenledi.

'ÇOK ROMANTİKLER'
'Turki Ekstra' programı için yapılan çekimlerde Arap ve Türk izleyicilere, "Birbirine en çok yakıştırdığınız dizi karakterleri hangisi?" diye soruldu. Ankete katılanların büyük çoğunluğu, 'Kara Para Aşk' dizisinin yıldızları Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in birbirine en çok yakışan çift olduğunu söyledi. Seyirci, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: "Daha tatlılar ve çok yi anlaşıyorlar. Ekranda çok hoş duruyorlar. Çok romantik bir çift."

MUHTEŞEM İKİLİ
Büyüküstün ile Akyürek'i ise yine atv'nin fenomen dizisi 'Karadayı'nın yıldızları izledi. Dizinin Hakime Feride'si Bergüzar Korel ile Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu, böylece Ortadoğu bölgesinde elde ettikleri şöhretlerini bir kez daha kanıtladı. Karadayı'nın yıldızları, daha önce de Yunanistan'da düzenlenen bir ankette 'birbirlerine en çok yakışan çift' seçilmişti. Bu arada magazin internet sitesi 'gecce. com' da okuyucularına "Engin Akyürek mi, Çağatay Ulusoy mu?" diye sordu. Ankete katılanların yüzde 66'sının cevabı, kaliteli ve skandalsız hayatıyla farkını konuşturan Akyürek'ten yanaydı.

TUBA'NIN EMMY HEYECANI
TUBA Büyüküstün, aday olduğu Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni için önceki gün Amerika'ya gitti. 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında finale kalan Büyüküstün, yarın New York Hilton Hotel'de düzenlenecek ödül töreni öncesi uluslararası basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.