Bir mucize daha gerçek oldu

Müge Anlı ve ekibi 40 yıllık hasreti sonlandırdı.

Giriş Tarihi 07 Kasım 2014, 00:00 Güncelleme 07 Kasım 2014, 13:32
Bir mucize daha gerçek oldu

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Samsun da 1975 yılında dünyaya gelen Cumhur Şengül 2 aylıkken geçirdiği şiddetli hastalık nedeniyle kaldırıldığı hastanede annesi tarafından bırakılır. Ailesinden haber alamayan hastane Cumhur Şengül'ü çocuk esirgeme kurumuna götürür.18 yaşına kadar çocuk esirgeme kurumunda büyüyen Cumhur Şengül, Sinop'da kaldığı çocuk esirgeme kurumundan kaçarak 14 yaşından itibaren annesi aramaya başlar. Bir süre sonra dedesi Hasan Şengül ve dayısı Kemal Şengül'ü bulur. Dedesi,Cumhur Şengül'ü alarak köye götürür burada teyzesi ve dayısıyla tanışır fakat hiçbir aile ferdi annesinin yerini bilmemektedir. Anne özlemine daha fazla dayanamayan Cumhur Şengül ikamet ettiği Antalya'dan İstanbul'a gelerek Müge Anlı'ya başvurur ve annesini bulmak için yardım ister.



Müge Anlı ve ekibi kısa bir süre sonra Cumhur Şengül'ün annesi Döndü Şengül ve teyzesi Ümmühan Çakır'ı bularak 40 yıllık hasreti sonlandırdı.