Savaş'ı bekleyen sürpriz

Yıllar sonra ortaya çıkan ağabeyini ve babasının geçmişte âşık olduğu kadını karşısında gören Savaş allak bullaktır.

Giriş Tarihi 06 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 06 Haziran 2011, 14:42
Savaş’ı bekleyen sürpriz

İÇİNDEKİLER

Onu kötü bir sürpriz bekler. Yavuz bir anda karşısına çıkar ve silahını ona doğrultur.

Hasip ise kimliğinden habersiz olduğu kardeşine kahvehanede unuttuğu araba anahtarını yetiştirmek için peşinden koşar. Savaş'ın yanına ulaştığında ise şoke olur!

Öte yandan, gelişmelerden habersiz bir şekilde, akşam yemeği için hazırlıklar yapılan evde, Şahnur'un hafızası ile ilgili endişeler yaşanmaktadır. Yanlışlıkla oğlu Kemal'in adını zikreden Şahnur, Fidan'ın korkmasına sebep olurken, Ona yapılan hasta muamelesine tepki duyar.

Seher, Savaş'ın geçmişte delicesine sevdiği Hasip Ağa'nın oğlu olduğunu anlamıştır. Onun başına gelenlerden dolayı üzüntü duyan ve endişelenen Seher, kendi oğlunu da korumak ister ve her şeyden habersiz olan Şahnur ile konuşmaya karar verir. Ona düzenlerinin değişmesini istemediklerini ve oğluna gerçekleri anlatmayacağını söyler.

Yavuz'un kendisiyle birlikte, onunkini de tehlikeye attığını düşünen Cemal ise artık ondan kurtulmak gerektiğine emindir. Ancak Yavuz, Cemal'den son bir iyilik istemektedir. Cemal bu teklifi reddeder. Yavuz ise artık başka çaresi kalmadığını düşünerek canice planını uygulamaya karar verir.

"Aşk ve Ceza", yeni bölümüyle 7 Haziran Pazartesi akşamı 20.00'de atv'de.