Kurtlar Vadisi ekibi dizi setini bastı

Her pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halil İbrahim Sofrası, 6 Haziran akşamında, kahkaha dolu bir bölümle sezona veda etmeye hazırlanıyor. Ancak son bölümde mahalle karışıyor!

Giriş Tarihi 04 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2011, 11:10
Kurtlar Vadisi ekibi dizi setini bastı

İÇİNDEKİLER

Ali Usta (Hasan Kaçan) ve Nuri (Kadir Çöpdemir) karşılarında önce Ersoy'u (Ümit Acar), sonra da Ersoy'un peşinde olan Polat (Necati Şaşmaz), Memati (Gürkan Uygun), Abdülhey (Kenan Çoban) ve Cahit'i (Cahit Kayaoğlu) görünce neye uğradıklarını şaşırıyorlar! Mahalle bir anda Kurtlar Vadisi'ne dönüyor!

Yapılan çekimlerde bir araya gelen Halil İbrahim Sofrası oyuncuları ve Kurtlar Vadisi oyuncuları çekimi gülmekten uzun süre tamamlayamadılar. Oldukça eğlenceli geçen çekimlerin ardından hep beraber objektiflere poz verdiler. Nuri (Kadir Çöpdemir), hayranı olduğu Polat Alemdar'ı (Necati Şaşmaz) karşısında görünce önce çekinse de ardından kendini tutamayıp onunla bol bol kucaklaştı.

Hasan Kaçan, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Yenilmez, Ayçe Abana gibi dev isimlerin yanısıra Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncularının da yer aldığı sezon finaliyle Halil İbrahim Sofrası, 6 Haziran Pazartesi akşamı saat 21:50'de TRT1 ekranlarında olacak…