Suna ölümle burun buruna geliyor!

Suna ve Kağan'ı bir araya getiren duygular ne? Zeynep’in annesine yazdığı “ Ne olur beni bırakma” yazısının sırrı ne?

Giriş Tarihi 10 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2011, 16:33
Suna ölümle burun buruna geliyor!

İÇİNDEKİLER

Suna, kızı Zeynep'i kaçıran kişi olarak düşündüğü öğretmeni takip ederken, talihsiz bir kazayla ölümle burun buruna gelir. Ancak bu takip hiç beklenmedik olayları da peşinden getirecektir. Mine'nin araları bozuk olan İpek ve Bahadır için iyi niyetle yaptıkları abla ve kız kardeş arasında soğuk rüzgarlar estirir. Diğer tarafta İpek her geçen gün kötüye giden evliliğini kurtarmak için çabalamaya devam eder. Ancak Bahadır kendisini aldatan İpek'e yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır.

Bu arada Zeynep'i kaçıran zanlı olarak emniyete getirilen sürpriz isim hem Suna'yı hem de emniyeti zor durumda bırakır. Sorgu odasında herkesi şok edecek olay ne? Rüzgar, Zeynep hakkında gerçek duygularını ilk kez annesine açıklıyor. Zafer, Suna'yı hangi konu hakkında suçlayacak?

Suna ve Kağan aynı yerde bir araya getiren duygular… İki acılı insan şimdi çok daha yakın… Zafer, Bahadır'ı kız kardeşini üzmemesi konusunda uyarırken, Bahadır sahip olduğu her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Ve karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği Nihat'la yüzleşiyor!

Mine Ebru'yla kocası arasındaki sırra bir adım daha yaklaşırken, Kemal'i öfkelendirecek olay ne? Emre ve Rüzgar yumruk yumruğa! Okulda yaşanan Zeynep'in de içinde olduğu olay Suna'yı nasıl etkileyecek? Zeynep'in annesine yazdığı " Ne olur beni bırakma" yazısının sırrı ne? Ve ormanlık alanda bulunan ceset… Bir annenin en çaresiz anı…

Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal ve Burak Hakkı'nın başrollerini paylaştığı "Kızım Nerede" soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle 12 Şubat Cumartesi günü 23.00'de ATV'de...


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ