Yalçın Bulut kızını arıyor!

Hüseyin Avni Danyal, Kurtlar Vadisi Pusu’da öldü. ATV’nin yeni dizisi “kızım nerede?”de baba oldu!

Giriş Tarihi 23 Kasım 2010, 00:00 Güncelleme 09 Aralık 2010, 14:26
Yalçın Bulut kızını arıyor!

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında her Perşembe saat 20.00'de ekrana gelen "KURTLAR VADİSİ PUSU" adlı dizide YALÇIN BULUT karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, dizinin 28 Ekim'de yayınlanan bölümünde, çıkan çatışma sonucunda ölmüştü. Danyal, Atv'de yeni başlayacak olan "KIZIM NEREDE?" adlı dizide ise bir baba olarak karşımıza çıkıyor...

Başrollerini Ece Uslu ve Burak Hakkı ile paylaşan Hüseyin Avni Danyal, dizide eşi ve çocuklarıyla birlikte büyük, mutlu bir aileye sahip olan tanınmış iş adamı Zafer Demiray'ı canlandırıyor.

Çok varlıklı ve güçlü bir aile olan Demiraylar'ın hikayesi büyük kızları Zeynep'in babasının doğum gününde aniden kaybolmasıyla başlıyor...

RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...
Dizide kızı kaybolan bir babayı canlandıran, gerçek hayatta da 18 yaşında bir kız babası olan Hüseyin Avni Danyal, "Her aile çocukları için endişelenir. Bu normaldir ama asıl önemli olan çocuklarımızla güçlü bir iletişim ve sevgi bağı kurmaktır" dedi.

Zerda yine Ayşe'siyle!


"Kızım Nerede?" ile setlere dönen güzel oyuncu Ece Uslu'nun yıllar önce "Zerda" dizisindeki kızını canlandıran Bengü Tezcan yine kızı rolünde...

Zerda'da oynarken 5 yaşında olan Bengü şu anda ise 11 yaşında. 1999 İzmir doğumlu Bengü, babasının işi sebebiyle Antep'te yaşarken dizi setleriyle tanıştı.

Zerda'nın çekimleri sırasında 100 çocuk için deneme çekimi yapılmış ve hiçbiri seçilmemişti. Tezcan, parkta oynarken tesadüfen keşfedilmiş ve Zerda (Ece Uslu) ile Devran'ın (Halit Ergenç) küçük kızları Ayşe rolüyle ekranlara merhaba demişti. Bengü Tezcan, bir kez daha babasının işleri nedeniyle İstanbul'a taşınınca yeniden Ece Uslu'nun kızını oynama şansını yakaladı.

"Kızım Nerede"de ise çok varlıklı ve güçlü bir aile olan Demiraylar'ın ortanca kızı Cansu'yu canlandıran Bengü, Ece Uslu ile yeniden bir arada olmaktan çok mutlu. Bengü, Ece Uslu'nun annesi gibi olduğunu ve onunla çok uyumlu çalıştıklarını dile getiriyor.