Kupa'nın golleri önce kolunuzda

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının golleri dakika akıllı saatlere mesaj olarak ulaşacak. A Spor ve Samsung işbirliğiyle hazırlanan 'Sspor' uygulaması akıllı telefonlardan sonra akıllı saatlere taşınıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 12 Ocak 2015, 12:56
Kupa’nın golleri önce kolunuzda

İÇİNDEKİLER

Akıllı cihazların yetenekleri şaşırtmaya devam ediyor.
Son dakika gol haberleri artık sadece akıllı telefona değil, akıllı saat ekranında belirecek. Aspor ve Samsung işbirliğiyle özel olarak geliştirilen "Sspor" uygulamasıyla; başta üç büyüklerin Ziraat Türkiye Kupasında attığı goller eş zamanlı olmak üzere birçok farklı spor içeriği, 6 ay boyunca Samsung akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak geliyor.
Yayın hayatına henüz bir kaç ay önce başlayan Aspor, önemli bir projeye imza atmış oldu.

BİLEĞİNDEKİ EKRANA BAK
Uygulamayla Türkiye'den ve dünyadan en önemli spor haberleri ve Ziraat Türkiye Kupasında oynanan tüm maçlardaki goller, Aspor'un desteği ile tek dokunuşla anında akıllı telefonunuza ve tabletinize geliyor.
Samsung Türkiye, "Sspor" uygulaması ile kullanıcılarına Türkiye'nin spor alanındaki en geniş video haber servisini sunuyor.
Uygulama, üç büyüklerin gol videolarını, top ağları bulduğu anda akıllı telefon ve tabletlere gönderiyor. Ayrıca, dünyada bir ilk olarak, Samsung Gear serisi saatlere de gönderilen bildirim ile kullanıcılar akıllı saatlerine gelen mesajı tıklayarak, golü anında mobil cihazlarından izleyebiliyor.

"6 AY ÜCRETSİZ "
Sspor" kullanıcıları, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Milli Takım maçları, motor sporları, basketbol, voleybol tenis ve özel spor programlarını içeren farklı kategorilerdeki video haber içeriklerini 6 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilme imkânı bulacak.

Kurulum oldukça kolay
Akıllı saatlerle birlikte gelen uygulamalar tıpkı telefona kurar gibi rahatlıkla indirilebiliyor. Saatin SIM kart bağlantılı bir model değilse, saatin internet hattını kullanarak anında sonuçları görmenize olanak sağlıyor.